myfikirler
80+
Dahası
b450 anakart seç ssd 480 olsun.
ekran kartını 8gb alıp anakartı b450ms2h yaparsan onnumara sistem
powersupply düşürüp ekran kartına ekleyebilirsin 550watt o sistem için fazla ben 1660ti da 500 watt kullanıyorum
RX 570 8 GB tam bir balon. Sadece 8 GB olsun diye koyulmuş bir VRam. RX 570 zaten 4 GB VRam kaldırabiliyor. 8 GB VRam RX 570'i aşıyor.ekran kartını 8gb alıp anakartı b450ms2h yaparsan onnumara sistem
Oc düşünmüyorum oc garantiyi bozmuyormu birde gerek varmıkiOC yapacaksanız B450M yapmanız faydanıza olacaktır fakat OC yapmayacağım derseniz A320M ile'de aynı performansı alacaksınız.
settiğin fiyata toplanırO kadar param olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendinden power suplly
OC düşünmüyorsanız bırakın idareyi o anakart'la devam edin. OC garantiyi devre dışı bırakıyor.Oc düşünmüyorum oc garantiyi bozmuyormu birde gerek varmıki
sapphire pulse serisinde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum gayet başarılı üstelik olmazsa rx580 8gb alabilir yine sapphire gayet iyiRX 570 8 GB tam bir balon. Sadece 8 GB olsun diye koyulmuş bir VRam. RX 570 zaten 4 GB VRam kaldırabiliyor. 8 GB VRam RX 570'i aşıyor.
Dostum markadan markaya değişebilecek bir şey değil. RX 570 8 GB VRam kaldırmıyor. Kartın gücü 4 GB VRam'e yetiyor.sapphire pulse serisinde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum gayet başarılı üstelik olmazsa rx580 8gb alabilir yine sapphire gayet iyi
Düşünmüyorum o zaman gerek yokOC düşünmüyorsanız bırakın idareyi o anakart'la devam edin. OC garantiyi devre dışı bırakıyor.
sapphire pulse serisinde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum gayet başarılı üstelik olmazsa rx580 8gb alabilir yine sapphire gayet iyi
Bütçe 3800Gayet yerinde bir sistem olmuş.Toplam bütçe söylersen belki daha iyi bir şey yapabiliriz.
O kadar param olsa
Kendinden power suplly
Aynen knkamhayırlı olsun kankam ilerde değiştirirsin satarsın 2.ele rx570 i daha iyisini alırsın biraz da sen eklersin
Ayrıca 16 gb ram.Benim önerim kesinlikle bunu almanız.Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sistem ile hem rx580 hem de 480 gb ssd alabilirsiniz.
Knk sistem iyide kasa garip geldiSinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sistem ile hem rx580 hem de 480 gb ssd alabilirsiniz.
Ayrıca 16 gb RAM.Benim önerim kesinlikle bunu almanız.