Neler Yeni

Bilgisayar topladım görüntü vermiyor

İşlemci yükseltmek ve kule tipi fana geçmek için bilgisayarı biraz sökmem gerekti, tekrar topladım ancak şimdi görüntü vermiyor. Fanlar çalışıyor ( işlemcinin , egzozun ve ekran kartının ). İşlemci çalışmazsa psu ya güç gitmez diye bir şey okudum, sorun anakartta mı , kablolada mı nasıl anlayabilirim?
1000051163.jpg
1000051164.jpg

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Burhan Bey
Yeni işlemcini takmadan önce anakart BIOS unu güncelleseydin iyi olurdu. Hangi işlemciden ne ye geçtin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni işlemcini takmadan önce anakart BIOS unu güncelleseydin iyi olurdu. Hangi işlemciden ne ye geçtin?
Ryzen 2600 den 5600 e , hiç bilmiyordum böyle bir şey yapmam gerektiğini ,şu an ne yapabilirim ? Bios ekranı bile gelmiyor no signal yazıyor sadece . ( anakart b450m s2h)

TahinPekmez

80+ Silver
ekran kartın yamulacağı kadar yamulmuş çok kötü. 2600 ü geri tak bios güncelle.

ekran kartın yamulacağı kadar yamulmuş çok kötü. 2600 ü geri tak bios güncelle.
Onun bir zararı var mı bilmiyorum, anakartı esnetmiyor , sökerken anakart bağlantı yerine baktım esneme yoktu. Ekran kartını dik tutmak için alabileceğim bir parça var mı?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Burhan Bey
Bir zararı var mı, çalıştığı sürece yok gibi :) yalnız kasa içini biraz düzenlesen hiç fena olmaz, bayağı kötü duruyor. Ekran kartının o kadar sarkması da normal değil, uzun ve ağır bir kart gibide durmuyor, nasıl oluyor aşağıdan kablo filan mı çekiyor?

Bir zararı var mı, çalıştığı sürece yok gibi :) yalnız kasa içini biraz düzenlesen hiç fena olmaz, bayağı kötü duruyor. Ekran kartının o kadar sarkması da normal değil, uzun ve ağır bir kart gibide durmuyor, nasıl oluyor aşağıdan kablo filan mı çekiyor?
Çeken kablo yok , 2. Elden yeni aldım . Niye bu kadar sarkmış bilmiyorum ben de

TahinPekmez

80+ Silver
Onun bir zararı var mı bilmiyorum, anakartı esnetmiyor , sökerken anakart bağlantı yerine baktım esneme yoktu. Ekran kartını dik tutmak için alabileceğim bir parça var mı?
zarari olur tabi, soket girisi iyice bolarir, akim tam gecemez ve ısı ortaya çıkar, sonra yanar.

Top Bottom