Neler Yeni

Bilgisayar toplama hakkındaki konulara "kazıklanmışsın" yazmak.

Sizce bu konu yararlı mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Merhabalar, başımdan geçen ama forumda çoğu üyenin açtığı konuya yapılan yanlış yorumlardan şikayet ediyorum.
A markalı bir sistem topladım nasıl kurulacğaını bilmiyorum diye bir konu açıyoruz ama gelen yorumlar "ne kadara topladın çok vermişsin kazıklanmışsın konu dışı ama kazıklanmışsın".
Mesaj sayısını arttırmak isteyen kullanıcılar konu dışı kategorisini kullanmak yerine bu tarz konulara yorumlar yapıyor ve bu yorumlar yardıma ulaşılmayı daha da geçiştiriyor.
Neden mi? Çünkü sayfa sayısı ne kadar uzun olursa o kadar geç yardım alırsınız. Yardım edecek kişi 10 sayfalık bir konuyu okuyana kadar mı yardım eder yoksa 2 sayfalık bir konuyu mu?
Bu tarz yorumlar yapılması en azından bu tarz konularda yasaklanmalı diye düşünüyorum.

Bir yanlışım olduysa affola. İyi forumlar,saygılarımla.

Konunun gerekli yerlere ulaşması için etiketliyorum yanlış anlaşılma olmasın: @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Konu haklı, ama PP’n daha haklı gibi 🤭

Impe

80+ Silver
Aynen beğeniye ihtiyacım var ondan pahalı yazıyorum. Toplamadan önce foruma yazmayıp sorun olduğunda foruma yazıyorlar :)
Kırılsın hevesleri bir daha yapmazlar.
aga konuyla alakası yok yani amaçları bir tek bu olabilir başka varsa söyle sen

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aga konuyla alakası yok yani amaçları bir tek bu olabilir başka varsa söyle sen
Ya ben üzüldüğüm için incitiyorum. Adamın topladığı sistemin 480 GB ve 360mm sıvı argb soğutmayla beraber aldım ondan 1000 liraya yakın ucuz tuttu. Cidden israf hani sorsa keşke.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ne kadara topladın çok vermişsin kazıklanmışsın konu dışı ama kazıklanmışsın
İnsanlar merak ediyor ve fikirlerini belirtiyor. Kötü bir şey yapmıyorlar.
Ayrıca biraz haklı gibisin

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Merhabalar, başımdan geçen ama forumda çoğu üyenin açtığı konuya yapılan yanlış yorumlardan şikayet ediyorum.
A markalı bir sistem topladım nasıl kurulacğaını bilmiyorum diye bir konu açıyoruz ama gelen yorumlar "ne kadara topladın çok vermişsin kazıklanmışsın konu dışı ama kazıklanmışsın".
Mesaj sayısını arttırmak isteyen kullanıcılar konu dışı kategorisini kullanmak yerine bu tarz konulara yorumlar yapıyor ve bu yorumlar yardıma ulaşılmayı daha da geçiştiriyor.
Neden mi? Çünkü sayfa sayısı ne kadar uzun olursa o kadar geç yardım alırsınız. Yardım edecek kişi 10 sayfalık bir konuyu okuyana kadar mı yardım eder yoksa 2 sayfalık bir konuyu mu?
Bu tarz yorumlar yapılması en azından bu tarz konularda yasaklanmalı diye düşünüyorum.

Bir yanlışım olduysa affola. İyi forumlar,saygılarımla.

Konunun gerekli yerlere ulaşması için etiketliyorum yanlış anlaşılma olmasın: @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Gerçekten haklısın. Ben kendimi karşıdaki insan yerime aldığımda gerçekten çok kötü bir duygu. Düşünseniz Türkiye şartlarında paranızı zar zor biriktirip hayalini kurduğunuz bilgisayarınızı alıyorsunuz ve o bilgisayara herkes kötü diyor.
Konuda yazdığına katılıyorum. Böyle konuşanlara bir uyarı gibi bir şey gelmeli.

ZXCV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Mert Doğan
%100 haklısın

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
İlk başlarda bu arkadaşlarla tartışıyordum , düzgün bir şekilde olmadığını belirtebilirsin diyordum fakat bu konuda özür diliyor 1 saat sonra başka konuda görüyorum bu sefer büyük harfleri le yazmış bir yerden sonra uğraşmaktan bıktım bu arkadaşlarla. Gerçekten insanların şevkini kırıyorlar.

Satashke

80+ Bronze
10 - 16 yaşındaki ergenlerin ihtiras ve şevkle söylediği kelimedir '' Kazıklanmışsın ''

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,539
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon
Top Bottom