Neler Yeni

Bilgisayar topluyorum yardımm

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
eren umutlu
arkadaşlar elimde 500w psu harddisk ve gtx 950 var anakart işlenmci ve ram alıcam ilerdede ekran kartını değiştiririm belki bilmiyorum ama sadece lol cs valo gibi oyunları ortalama oynatsın yeter biraz ileriye dönük olması için bir kaç parça baktım ilerde ekran kartını değiştirebilirim çünkü
msı b450m-a pro max anakart
rayzen 5 5500 işlemci
corsair vengeance 8gb veya 2 tane ram alırım
bunları düşündüm 2. el veya sıfır alır bakarım diya düşünüyorum ama gtx 950 li bir sistem şimdilik yapma amacım ilerde değiştirirsem ne koyabilirim

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Umut
arkadaşlar elimde 500w psu harddisk ve gtx 950 var anakart işlenmci ve ram alıcam ilerdede ekran kartını değiştiririm belki bilmiyorum ama sadece lol cs valo gibi oyunları ortalama oynatsın yeter biraz ileriye dönük olması için bir kaç parça baktım ilerde ekran kartını değiştirebilirim çünkü
rayzen 5 5500 işlemci
bunları düşündüm 2. el veya sıfır alır bakarım diya düşünüyorum ama gtx 950 li bir sistem şimdilik yapma amacım ilerde değiştirirsem ne koyabilirim
güzel alınabilir ileride ekran kartını değişir devam edersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
eren umutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel alınabilir ileride ekran kartını değişir devam edersiniz
bu bütün parçalar birbirini destekliyor dimi yanlış bilmiyorum bide kasa olarak ne önerebilirsin kanka seçiceğim her kasa bunlara uyum sağlıyormu neye dikkat etmem lazım acaba

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Doğan gelişigüzel
rayzen 5 5500 işlemci
ssd yoksa ssd alın hdd ile olmaz windows çok kasar donar win 10 11 ssd istiyor mecbur sistem güzel bütce varsa 5600 ryzen yapabılırsın cs lol gibi oyunlarda daha fazla fps verir önbellek farkından dolayı özellikle sonra ekran kartı koyar devam edersın sısteme

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Umut
bu bütün parçalar birbirini destekliyor dimi yanlış bilmiyorum bide kasa olarak ne önerebilirsin kanka seçiceğim her kasa bunlara uyum sağlıyormu neye dikkat etmem lazım acaba
evet destekliyor yukardaki arkadaşın dediği gibide SSD al Windowsu oraya kur

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
eren umutlu
ssd yoksa ssd alın hdd ile olmaz windows çok kasar donar win 10 11 ssd istiyor mecbur sistem güzel bütce varsa 5600 ryzen yapabılırsın cs lol gibi oyunlarda daha fazla fps verir önbellek farkından dolayı özellikle sonra ekran kartı koyar devam edersın sısteme
eyvallah knaka ozaman 5600 ve ssd alıcam hdd ayrıca sistemde kalsa peki o oluyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasadan yanada sıkıntı yok ozaman istediğim kasayı alıyorum
ve ekran kartı olarak bu sisteme ilerde ne takılabilişr

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Umut
eyvallah knaka ozaman 5600 ve ssd alıcam hdd ayrıca sistemde kalsa peki o oluyormu

6700xt takılabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
eren umutlu
6700xt takılabilir
3050 alıyım diyorum ilerde veya 4060 ne dersiniz

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Doğan gelişigüzel

5600 ryzen para varsa kesin al 5500 ile fark olur , m2 yeri varsa anakartın m2 ssd al gen 3 alsanda olur hdd depolama olarak koyarsın ekstra c d yaparsın diskleri windowsu ssd kurarsın yerın varsa cok oynadıgın oyunlar ssd atarsın yıne vs vs kasada problem olmaz fp kasalardan beğendiğin bişi varsa al çok büyük kasa istemiyorsan beğenirsen bunu öneririm ben geçen aldım gayet güzel akvaryum havasıda ayrı güzel oluyor 5 fan ile geliyor renkleri değişmiyor sabit hava üflemeside çok kuvvetli değil ama parasına göre iş görür

ilerde naparsın 6700 xt 3060ti falan takarsın devam edersin

3050 kötü 4060 4060ti falan olabilir tabi bütcenize göre

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Umut
4060 gereksiz olur onun yerine ikinci el 3070 veya 6700 6800 gibi kartlar alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
eren umutlu
5600 ryzen para varsa kesin al 5500 ile fark olur , m2 yeri varsa anakartın m2 ssd al gen 3 alsanda olur hdd depolama olarak koyarsın ekstra c d yaparsın diskleri windowsu ssd kurarsın yerın varsa cok oynadıgın oyunlar ssd atarsın yıne vs vs kasada problem olmaz fp kasalardan beğendiğin bişi varsa al çok büyük kasa istemiyorsan beğenirsen bunu öneririm ben geçen aldım gayet güzel akvaryum havasıda ayrı güzel oluyor 5 fan ile geliyor renkleri değişmiyor sabit hava üflemeside çok kuvvetli değil ama parasına göre iş görür

ilerde naparsın 6700 xt 3060ti falan takarsın devam edersin

3050 kötü 4060 4060ti falan olabilir tabi bütcenize göre
tamamdır beyler ozaman
ryzen 5 5600
msı b450m-a pro m2 destekli yazıyor herade m2 ssd dir
rami belki değiştiririm 8 gb rgb bişey alabilirim bütçe yükseltip
500 gb m2 ssd koyuyorum windowsu ona kurup yandan depolama belki hdd koyarım
buyuz dimi beyler
ilerdede belki 3070

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Boran Sarıbaş
rayzen 5 5500 işlemci
ekran kartı için ne kadar bütçen var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
eren umutlu
0 kasa aldığımızda yanında psu veriyolarmı beyler psu var yazıyo kasada o bu mu demek

ekran kartı için ne kadar bütçen var
kanka bu msı gtx 950 ile ilk sistemi kurup ilerde kartlar 10 15k arası bişey ayarlarım heralde

bu kasa baya hoşuma gitti benim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,095
Üyeler
172,032
Son üye
turhan0505
Top Bottom