Neler Yeni

Bilgisayar yanmış olabilir mi?

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Öncelikle sistem
12400f rtx4060
Arkadaşlar bulunduğum yerde günde en az 1 kere elektrik gidip 2 dk sonra hemen geliyo demin harici 1+1 hoparlör vardı ondan dumanlar geldi yanmış büyük ihtimal ve ben yaklaşık 1 aydır sistemde drop sorunları yaşıyorum format atmama rağmen düzelmedi pubg Mobile gibi bir oyunda bile çok kasıyor acaba parçalarım zarar görmüş olabilir mi anlamanın bir yolu varmı?
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
efe araci
pubg mobilenin emulatörleri çöp oluyor yüksek ihtimal sorun o pc pubg deneyin onda daha rahat oynarsınız yüksek ihtimal ile.

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bahadır Kağan
Öncelikle sistem
12400f rtx4060
Arkadaşlar bulunduğum yerde günde en az 1 kere elektrik gidip 2 dk sonra hemen geliyo demin harici 1+1 hoparlör vardı ondan dumanlar geldi yanmış büyük ihtimal ve ben yaklaşık 1 aydır sistemde drop sorunları yaşıyorum format atmama rağmen düzelmedi pubg Mobile gibi bir oyunda bile çok kasıyor acaba parçalarım zarar görmüş olabilir mi anlamanın bir yolu varmı?
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
Bunların hepsi sadece son zamanlarda mı olmaya başladı önceden varmıydı

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yasin Seyrekoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunların hepsi sadece son zamanlarda mı olmaya başladı önceden varmıydı
Son zamanlarda elektrik fazlasıyla gitti geldi ondan sonra oluştu 1 ay öncesine kadar gayet akıcı ve drop yemeden oynuyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

pubg mobilenin emulatörleri çöp oluyor yüksek ihtimal sorun o pc pubg deneyin onda daha rahat oynarsınız yüksek ihtimal ile.
O ayrı bı konu hocam zatende akıcı oynuyordum bı sıkıntı yoktu

Son düzenleme:
Top Bottom