Neler Yeni

Bilgisayara garip şeyler oluyor

Yogirt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit
geçenlerde xbox gamepass de forza horizon 5 yüklüyordum son 300 mb kala bir hata verdi hata kodu ´´0x80070005´´ ayrıca bu olduktan sonra bilgisayarımda aygıt yöneticisi, görev yöneticisi açılmamaya başladı gta 5 bile açılmıyor bir türlü anlamadım korkuyorum.

Buğrahan Mert

80+ Silver
geçenlerde xbox gamepass de forza horizon 5 yüklüyordum son 300 mb kala bir hata verdi hata kodu ´´0x80070005´´ ayrıca bu olduktan sonra bilgisayarımda aygıt yöneticisi, görev yöneticisi açılmamaya başladı gta 5 bile açılmıyor bir türlü anlamadım korkuyorum.
Microsoft hesabıyla alakalı büyük ihtimal minecraftta başıma gelmişti görev yöneticisi garipmiş onu bilmiyorum

sfc /scannow bu komut bozuk sistem dosyası varsa onların ilacıdır
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth bu komutlarla görev yönt. ile aygıt yönt. sorununu bi ihtimal çözebilirsin olmazsa sistem geri yükleme yaparız sorun yok

sistem dosyalarınıb çalışmasını bozduğuna göre birşeyi mi sildin

onun dışında 0x80070005 bu hata erişim izni sorunu ile alakalıda olabilir yönetici çalıştırarak dene
daha sonra depolama alanında az kalmışta olabilir
xbox uygulmasını sıfırlayarakta bi dene
ama ben depolama ile alakalıda olduğunu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,643
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom