Neler Yeni

Bilgisayara İçi Dolu HDD Taksam Sorun Olur mu?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Laptopumda Windows ssdye kuruluydu 2. Depolama olarak ise HDD kullanıyordum. Şimdi ben bu hddyi içinde Windows olan başka bir pcye 2. Depolama amaçlı takarsam bir hata alır mıyım ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Laptopumda Windows ssdye kuruluydu 2. Depolama olarak ise HDD kullanıyordum. Şimdi ben bu hddyi içinde Windows olan bir pcye 2. Depolama amaçlı takarsam bir hata alır mıyım ?
taktıktan sonra ilk çalıştırmada biosa girip boot orderda ssdnin en başta olduğuna emin olursan bir sıkıntı olmaz.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
taktıktan sonra ilk çalıştırmada biosa girip boot orderda ssdnin en başta olduğuna emin olursan bir sıkıntı olmaz.
Yok Boot sırasında ilk windowsun olduğu ssd var. Hddyi taktigimda direk 1. Sıraya giremez diye düşünüyorum. Ama şeyi merak ediyordum önceki pcde windowsla olan belki ufak tefek dosyalar vardır diye kesin hata alırım diyordum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yok Boot sırasında ilk windowsun olduğu ssd var. Hddyi taktigimda direk 1. Sıraya giremez diye düşünüyorum. Ama şeyi merak ediyordum önceki pcde windowsla olan belki ufak tefek dosyalar vardır diye kesin hata alırım diyordum.
bir sıkıntı yaşamazsın. windows direkt olarak boot orderda 1. sırada olandan boot edilir. 1. sırada işletim sistemi yoksa 2.ye geçer, 3.ye geçer diye devam ediyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Taktığın bilgisayarda sorun olmaz ama bir ihtimal çıkardığın bilgisayarda hata alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,540
Üyeler
168,457
Son üye
ozdastan
Top Bottom