İşlemci + Anakart'ın ne?PC calısırken zoom uygulamasını actıgımda mavi ekran almak istiyorum bunu nasıl saglarım
İşlemci + Anakart'ın ne?PC calısırken zoom uygulamasını actıgımda mavi ekran almak istiyorum bunu nasıl saglarım
geri dönülemez bir hata degil sadece bir kereye mahsus bir hataÖyle bir şey yok belki windows dosyalarını silersen hata alabilirsin.
Bu nasıl bir psikopat öğretmen?Annen söylesin.bilgisayarım online derslerde donuyor ve kapanıyor suan online dersler bittiği için bunu hocaya kanıtlayamıyorum ama oluyor yani yalan söylemiyorum benden bunun videosunu istiyor
bilgisayarım online derslerde donuyor ve kapanıyor suan online dersler bittiği için bunu hocaya kanıtlayamıyorum ama oluyor yani yalan söylemiyorum benden bunun videosunu istiyorneden zoom şirketi ile iddaya mı girdin uygulamanız mavi ekran verdiriyor diye
windowstan bin dosyasını sil hata verecektir zoomÖyle bir şey yok belki windows dosyalarını silersen hata alabilirsin.
malesef ki bunu yapan üniversite hocasıBu nasıl bir psikopat öğretmen?Annen söylesin.
Ya da dersin videosunu çek?
Pardon lise felan sandım.i
malesef ki bunu yapan üniversite hocası
yanlışınız var benim derslerim bitti fakat benim pcim bazı derslere girerken coktugu icin bunu hocaya kanıtlamamı istiyor artık kacıcak bir ders yok hepsi bittiZoom'u açınca gitmesi için bir ayar yok diye biliyorum ama işlemciye düşük voltaj vermek bir çözüm olabilir ama Zoom açınca işlemci pek yüke girmez. RAM'e düşük voltaj verebilirsiniz fakat Zoom öyle RAM de kullanmıyor. İstediğiniz zor bir şey.
KMSAuto yükle Windows'u 1 kez etkinleştir.evet arkadaslar yanlıs okumuyorsunuz benim bilgisayar bir şekilde mavi ekran hatası aldırmam lazım bir şeyi kanıtlamam gerekiyor ne yaparsam pcim açıkken mavi ekran hatası alır cok onemli yardımcı olur musunuz