Bilgisayara Nasıl Mavi Ekran Aldırabilirim?

bilgisayarım online derslerde donuyor ve kapanıyor suan online dersler bittiği için bunu hocaya kanıtlayamıyorum ama oluyor yani yalan söylemiyorum benden bunun videosunu istiyor
Bu nasıl bir psikopat öğretmen?Annen söylesin.
Ya da dersin videosunu çek?

neden zoom şirketi ile iddaya mı girdin uygulamanız mavi ekran verdiriyor diye
bilgisayarım online derslerde donuyor ve kapanıyor suan online dersler bittiği için bunu hocaya kanıtlayamıyorum ama oluyor yani yalan söylemiyorum benden bunun videosunu istiyor

İşlemci core voltajı 9999999 yap. Sistem anti-kurcalama moduna girerek mavi ekran vericektir.

Zoom'u açınca gitmesi için bir ayar yok diye biliyorum ama işlemciye düşük voltaj vermek bir çözüm olabilir ama Zoom açınca işlemci pek yüke girmez. RAM'e düşük voltaj verebilirsiniz fakat Zoom öyle RAM de kullanmıyor. İstediğiniz zor bir şey.

Zoom'u açınca gitmesi için bir ayar yok diye biliyorum ama işlemciye düşük voltaj vermek bir çözüm olabilir ama Zoom açınca işlemci pek yüke girmez. RAM'e düşük voltaj verebilirsiniz fakat Zoom öyle RAM de kullanmıyor. İstediğiniz zor bir şey.
yanlışınız var benim derslerim bitti fakat benim pcim bazı derslere girerken coktugu icin bunu hocaya kanıtlamamı istiyor artık kacıcak bir ders yok hepsi bitti

Zoom dosyalarından birini silmek de bir çözüm olabilir.

Geri