EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,420
Demiştiniz.bunu deniycem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır derse giremediğim icin yoklamaya katılamıyorum
Demiştiniz.bunu deniycem
hayır derse giremediğim icin yoklamaya katılamıyorum
kanka sen nitelikli dolandırıcısın yeni pc için bunuda yapmazsınolay su ki istediğim sey bilgisayar zoom meetingi acınca mavi ekran vermesi lazım ve benim bunu videoya cekmem lazım bunu nasıl yapabilirim
bunu düsündüm ama alt tab görünmeden nasıl yapabilirim onumavi ekran fotoğrafını bul biyerden aç tam ekran yapıp alta al, zooma girip çaktırmadan alttab at ya da bi şekilde onun ekrana gelmesini sağla
sanırım dikkatli takip etmiyorsunuzkanka sen nitelikli dolandırıcısın yeni PC için bunuda yapmazsın
evet şimdi farkettim bilgisayarı yüksek yük altında tutarsan büyük ihtimalle mavi ekran veya direkt pc kapanırbunu düsündüm ama alt tab görünmeden nasıl yapabilirim onu
sanırım dikkatli takip etmiyorsunuz
Bu videoda yapılan adımları şey olarak deneyebilirsin simgesini zoom'un simgesi ile değiştir sonra çalıştırınca otomatik olarak mavi ekran.Buyur
zoomun biyerinden tam ekran ss al sabit bi yerden sonra onu powerpointe koy, sonra bir de tam ekran mavi ekran fotosu ekle geçiş animasyonu ekleme çaat diye geçer zaten. daha da aklıma bişey gelmez bi üst seviye zeka yok. sunum olarak aç powerpointibunu düsündüm ama alt tab görünmeden nasıl yapabilirim onu
aynı anda 4 yük programını kurup çalıştırırsan işlemcin yüksek yük altında kalır ve ısıdan kapanır sonra açmaya kalktığında mavi ekran yersinbunu düsündüm ama alt tab görünmeden nasıl yapabilirim onu
sanırım dikkatli takip etmiyorsunuz
sadece ekranı çek videonun sesini de kapat mouse sesi gelmesinzoomun biyerinden tam ekran ss al sabit bi yerden sonra onu powerpointe koy, sonra bir de tam ekran mavi ekran fotosu ekle geçiş animasyonu ekleme çaat diye geçer zaten. daha da aklıma bişey gelmez bi üst seviye zeka yok. sunum olarak aç powerpointi
zoomda onu yapan pc oyunda da yapar gir bi oyunabilgisayarım online derslerde donuyor ve kapanıyor suan online dersler bittiği için bunu hocaya kanıtlayamıyorum ama oluyor yani yalan söylemiyorum benden bunun videosunu istiyor
tamamda videoyu kaydederken nasıl çaktırmadan sonlandırsıngörev yöneticisinden crss.exe yazan şeyi sonlandır alıyor musun almıyor musun görücez
@FightForHonor un attığı en iyisitamamda videoyu kaydederken nasıl çaktırmadan sonlandırsın