Hamster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 520
ovv, kolay gelsin sana o zaman.mavi ekranı tam mouse ile zooma tıkladığımda almam lazım
ovv, kolay gelsin sana o zaman.mavi ekranı tam mouse ile zooma tıkladığımda almam lazım
illa mavi ekrana gerek var mı donsada yetmez mi?mavi ekranı tam mouse ile zooma tıkladığımda almam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bugun bunu denedim ama 3 4 kişi olduğu icin sonuc alamadım
donsa hiçbir işlem yapamasam da olur mousenin hareket etmemesi lazım amailla mavi ekrana gerek var mı donsada yetmez mi?
şey yapabilirsin kötü pc varmış demekki elinde onu tak ekran görüntüsü almaya çalış zoomda mouse hareket ettirmeye çalış tahminen kötü olduğundan obs nerdeyse hiç bir şeyi kaydedemicek donuyor gibi olcakdonsa hiçbir işlem yapamasam da olur mousenin hareket etmemesi lazım ama
Eğer pc çalışırken ramleri sökersen sistem donacaktır veya depolama birimini sökersen. Ama sonrasında çalışıp çalışmayacağının garantisini veremem.donsa hiçbir işlem yapamasam da olur mousenin hareket etmemesi lazım ama
ssdnin bozulmayacagına emin olsam direkt cekerim zaten uzay montaj pcEğer PC çalışırken ramleri sökersen sistem donacaktır veya depolama birimini sökersen. Ama sonrasında çalışıp çalışmayacağının garantisini veremem.
Buyurmavi ekran alıyormuş gibi yapsam bile doğrumu kanıtlarım bunun bir çözümü var mı
bak bunu dene bir şimdişey yapabilirsin kötü PC varmış demekki elinde onu tak ekran görüntüsü almaya çalış zoomda mouse hareket ettirmeye çalış tahminen kötü olduğundan obs nerdeyse hiç bir şeyi kaydedemicek donuyor gibi olcak
Yani şahsen ben bilgisayar aldırmak için bunu planlanmıştım ancak planı uygulayamadım.PC zoom açtım mavi ekran verdi o kadar kötü PC diyebilmek için mi?
bunu deniycembak bunu dene bir şimdi
hayır derse giremediğim icin yoklamaya katılamıyorumPC zoom açtım mavi ekran verdi o kadar kötü PC diyebilmek için mi?
Şimdi aklıma şu geldi bir düğmeli 3lü priz'i bilgisayara bağla sonra videota çekerken ayağın ile düğmeye bas sistem kapansın diye ama bununda zararı olabilir belki.bunu deniycem
mavi ekran fotoğrafını bul biyerden aç tam ekran yapıp alta al, zooma girip çaktırmadan alttab at ya da bi şekilde onun ekrana gelmesini sağlamavi ekran alıyormuş gibi yapsam bile doğrumu kanıtlarım bunun bir çözümü var mı
kasa çalışırken tekmele kasayı ama zararı olabilir(!)Şimdi aklıma şu geldi bir düğmeli 3lü priz'i bilgisayara bağla sonra videota çekerken ayağın ile düğmeye bas sistem kapansın diye ama bununda zararı olabilir belki.