Neler Yeni

Yardım Bilgisayara virüs indirdim

B0ra

80+ Bronze
YouTube dan gta sa oyunu için %100 save yapmaya çalışıyordum bir videoda verilen link'e tıkladım setup isimli bir dosyayı indirdim. Dosya rar dosyasıydı ben bunu klasöre çıkarttım ve açtım. İçinde not defteri ve setup vardı. Not defterinde özen gösterilmemiş bir şekilde "setupu açmadan önce windows defenderı 2dk devre dışı bırakmanız gerekiyor" yazıyordu. Ben bunu okuduktan sonra hemen dosyayı sildim acaba bir sorun olur mu?

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
YouTube dan gta sa oyunu için %100 save yapmaya çalışıyordum bir videoda verilen link'e tıkladım setup isimli bir dosyayı indirdim. Dosya rar dosyasıydı ben bunu klasöre çıkarttım ve açtım. İçinde not defteri ve setup vardı. Not defterinde özen gösterilmemiş bir şekilde "setupu açmadan önce windows defenderı 2dk devre dışı bırakmanız gerekiyor" yazıyordu. Ben bunu okuduktan sonra hemen dosyayı sildim acaba bir sorun olur mu?
Eğer cidden virüs ise silinmemiştir zaten bir tarama yapmanızı öneririm

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Save dosyası ile setupun ne alakası var ben virüs olduğunu düşünmüyorum ama setup saçma geldi yani

B0ra

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Save dosyası ile setupun ne alakası var ben virüs olduğunu düşünmüyorum ama setup saçma geldi yani
Bence virüs çünkü izlediğim videoda verilen linkte reklamı geçerek gerçek linke gitmemiz gerekiyordu. Ve ben tekrar denediğimde gerçek linke ulaştım.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Sitedeki reklamları geçtiniz mi?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,705
İsim
marilyn
çalıştırmadığın sürece bir şey olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kaspersky indir PC'yi tarat hocam

BeKo'O

80+ Silver
Save dosyasıyla setupın alakası yok

WorldArda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda Gürel
Anlamadınız galiba?
Görev yöneticisini aç sonra bilmediğin bir şey varsa sağ tık dosya konumunu aç sil yap kaspery ücretsiz versiyon var indir tarat

Top Bottom