Neler Yeni

Bilgisayara yeni ekran kartı taktım, taktıktan sonra anlık donmalar başladı

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
burdaki arkadaşları dinleme. Ekran kartı patates zaten işlemcide iyi, darboğaz felan oluşmaz oluşsa da donma ve ekran kararması olmaz. Donma ve ekranın kararmasının darboğaz ile ne alakası var ***. Neyse. driver sorunu var gibi geldi bana ilk olarak format denerdim ben

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Merhaba, bilgisayarıma yeni ekran kartı taktım (amd sapphire radeon rx 6400) fakat taktıktan sonra oyunlarda anlık donmalar başladı ara sıra ekran siyaha dönüyor ve geri geliyor sebebini araştırdım ama sağlıklı bir çözüme ulaşamadım sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim. [Eski Ekran kartım turbox gt730 modeliydi ve bu sorunu yaşamıyordum.]

Sistemim;
İşlemci:- Intel i5-3470
Anakart:- H61
Ekran Kartı:- Amd Sapphıre Radeon Rx 6400 4gb gddr6
Ram:- 16 GB DDR3
Power Supply:- Everest 350w
eski sürücüyü ddu ile silip yeni sürücüyü tekrar yükle

Drained

80+
burdaki arkadaşları dinleme. Ekran kartı patates zaten işlemcide iyi, darboğaz felan oluşmaz oluşsa da donma ve ekran kararması olmaz. Donma ve ekranın kararmasının darboğaz ile ne alakası var ***. Neyse. driver sorunu var gibi geldi bana ilk olarak format denerdim ben
hani ms uçar gider drop girer falan ya hani oyun da o esnada çökebilir
sonuç hem siyah ekran hem de donma

milenix

80+ Gold
işlemcinin nesi iyi 3. nesil i5den bahsediyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz Arslanoğlu

r4NG3r

80+ Silver
darboğazdan dolayı siyah ekran mı olurmuş.herkes ezbere yorum yapmış benim tahminim psu.eğer o 350 w nin 250sini felan veriyorsa az geliyor olabilir

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
darboğazdan dolayı siyah ekran mı olurmuş.herkes ezbere yorum yapmış benim tahminim psu.eğer o 350 w nin 250sini felan veriyorsa az geliyor olabilir
cahillik bir şeyi bilmeden bilmiş gibi konuşmaktır. Laf anlatamazsın. Duymuşlar youtube abilerinden bir kelime, peşinden gidiyorlar. Deprem olsa darboğaz oldu ondan diyecekler

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Merhaba, bilgisayarıma yeni ekran kartı taktım (amd sapphire radeon rx 6400) fakat taktıktan sonra oyunlarda anlık donmalar başladı ara sıra ekran siyaha dönüyor ve geri geliyor sebebini araştırdım ama sağlıklı bir çözüme ulaşamadım sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim. [Eski Ekran kartım turbox gt730 modeliydi ve bu sorunu yaşamıyordum.]

Sistemim;
Siyah ekran için 350w 12V kanalından max 200-250 falan veriyordur o yüzden siyah erkan yiyorsun.
Takılmanın da darboğaz ile ilgisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle olsa daha iyi olur ama ram de değişmeniz gerekecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz Arslanoğlu
Siyah ekran için 350w 12V kanalından max 200-250 falan veriyordur o yüzden siyah erkan yiyorsun.
Takılmanın da darboğaz ile ilgisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle olsa daha iyi olur ama ram de değişmeniz gerekecek
Bu iki ürün durumu kurtarırmı ?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Sistemim;
O işlemci rx 470i zor besler hocam soketinizi söyleyin yeni işlemci önerelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,948