Neler Yeni

Bilgisayarcı anılarınız

Krull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
kruull krulll
Ryzen 5 2600 işlemcimin pinlerinden birini kırdı. Kırdığınıda kabul ettiremedim. Neyse allahtan data pinleri kopmuş.

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Ulan şu bilgisayarcıların 10 undan 2 si anca işini hakkıyla yapıyordur. Diğerlerine amd mi intel mi diyince kuşkusuz intel der çünkü kafaları fx serisinde takılı kalmıştır
Bizim orda meydanda kalan bir bilgisayarcı var. Adamla baya muhabbet ettik bu konularla ilgili. Adamın dedikleri;
İnsanları Intel de Intel diye kazıklıyorlar. Adam akıllı bilgileri yok i7 diyince on numara işlemci oluyor. Kesinlikle İntel işlemci satmıyorum. Nvidia ve AMD ekran kartı, AMD işlemci satarım, çünkü millet kazıklansın istemem.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Hiç karşılaşmadım hakkıyla yapan. varsa söyle hocam yer: Ankara .
Bizim İstanbulda mahallede bilgisayarcı var adamın sertifikaları belgeleri falan var uzman baya. Adama format için verdiğim bilgisayara sonradan baktım orijinal windows koymuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bak bunlar özel üretim gta 6 yı bile açtırır (!)
Gta 11 bile açarsın

Bizim orda meydanda kalan bir bilgisayarcı var. Adamla baya muhabbet ettik bu konularla ilgili. Adamın dedikleri;
İnsanları Intel de Intel diye kazıklıyorlar. Adam akıllı bilgileri yok i7 diyince on numara işlemci oluyor. Kesinlikle İntel işlemci satmıyorum. Nvidia ve AMD ekran kartı, AMD işlemci satarım, çünkü millet kazıklansın istemem.
hocam fiyatlar nasıl? Nerdesiniz Bilet hazırlıyorum.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
İyi bari şu zamanda böyle insanların olması güzel

Bizim İstanbulda mahallede bilgisayarcı var adamın sertifikaları belgeleri falan var uzman baya. Adama format için verdiğim bilgisayara sonradan baktım orijinal windows koymuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta 11 bile açarsın
Koca yürekliler lazım işte bize.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bilgisayarcıda yaşanılan olaylar , kazıklandığınız olayları anlatın . tabii varsa.

Ben başlayım: Kulaklık almaya gittim , aldım bide sorayım dedim Montaj yapıyor mu bilgisayar toplayacağım için , o da hemen liste kitledi bana , ordan alayım diye. Tutar 4.379TL Yazayım buraya

RX550 2GB
Toshiba P300 1TB 7200RPM
Hİ LEVEL 120GB SSD
R3 3200G
Aerocool Kasa +500w
A320M-F
2400MHZ Ram 8gb

Ama hayret dolabın üstünde okadar frisby, powerboost, rampage kasaları varken aerocool PSU veriyor adam .
Ben küçükken bana amd r5 230 ekran kartini 600 tl ye satmışlardi. Ben almamıştım ailem almisti ekran kartini ama iyi kazik yemisiz .

T.P.G.

80+ Titanium
hocam fiyatlar nasıl? Nerdesiniz Bilet hazırlıyorum.
Trabzondayım dostum. Fiyatlar internete göre 100 150tl arası daha pahalı. Yani adamla sadece muhabbet ettik, söyledikleri böyleydi. Adamın sattıpı en düşük kart RX570. Yanımdayken bir isistem aldı, adam 1050Ti var mı dedi bilgisayarcı RX570 var, hem dah aiyi hem daha ucuz onu öneririm dedi valla ben sevdim :D.

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
İ3 2120 gtx 660 pc m vardı format atması için verdim. Eve geldiğimde ekran kartı yoktu. Babama söyleyemedim kızar diye dedemle gittik almaya ekran kartını. Yani her zaman söylerim asla ve asla bilgisayarcılara güvenmeyin. İlk bilgisayarım idi ve az daha her şey çöp oluyordu. Neyse sonra o pc öldü şimdi a10 7870k apu ile dayanmaya çalışıyorum. Okuyan herkese teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,657
Üyeler
165,394
Son üye
veondoski
Top Bottom