Neler Yeni

Bilgisayarcı Kasadan kasaya aktarım için 3000TL dedi.

Bünyamina

80+ Platinum
Herhangi bir video var mıdır?Benim kasam maxima v30 ondan montaj işi kolay mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul :(
Kolaydır. Netten bir sürü video var izleyip yaparsın. Hem deneyimde kazanmış olursun.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Başlıkta da gördüğünüz gibi Bilgisayarcı kasadan kasaya aktarım için 3000tl istedi.Ben de abartı buldum.İdeal fiyatı nedir kasadan kasaya bütün parçaların aktarımı?
knkm video izleyerek kendin yap o denilen paranın 5/1'ine yapacak insanlar var forumda bence onlara bak sen adam kazıklamayı geçmiş ayrı bir şey

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Volkan
Herhangi bir video var mıdır?Benim kasam maxima v30 ondan montaj işi kolay mıdır

İstanbul :(
Ben izmir hocam

knkm video izleyerek kendin yap o denilen paranın 5/1'ine yapacak insanlar var forumda bence onlara bak sen adam kazıklamayı geçmiş ayrı bir şey
Zıplatmışlar sorunca da bozulursa zart zurt dikkatli olacaksın bu kadar basit bozulursa ödersin 3 k işçilik olamaz

taha123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
taha eren cvs
gerekirse bozarım bilgisayarı o parayı vermem sagdan soldan araştırıp 2 hafta uğraşırdım gerekirse :)

Meshpanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Ali
Hocam adam babamın arkadaşı bir de babam da bu konularda fazla bilgili değil ben karşı cıkmasam yaptıracaktı.Adam da şey diyor bizim özel yöntemlerimiz var :DDDDDD

yaman..k

80+ Silver
İstanbul/TUZLA
Baya uzağız youtube da videolar onlardan bakarak yapmayı dene çok zor bir işlem değil fakat sakin kafayla yap mesela ekran kartını çıkartırken çatalı indirmeyi unutma gibi

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam adam babamın arkadaşı bir de babam da bu konularda fazla bilgili değil ben karşı cıkmasam yaptıracaktı.Adam da şey diyor bizim özel yöntemlerimiz var :DDDDDD
Özel yöntem wow. :kekw::kekw:

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
snop02
Başlıkta da gördüğünüz gibi Bilgisayarcı kasadan kasaya aktarım için 3000tl istedi.Ben de abartı buldum.İdeal fiyatı nedir kasadan kasaya bütün parçaların aktarımı?
bizde:
1 kave,sigara ve muhabbet
Orjinal windows/office BEDAVA!!!

Meshpanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Ali

Bünyamina

80+ Platinum
Tek korktuğum nokta psu aktarımı ve kablolama

Ekran kartı hafifletme :D
Korkacağın bir şey yok dostum. İnan yapılır zorlansan da yapabileceğin bir şey.
Bende hiç bilmiyordum. Deneyimleyerek öğrendim.

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom