Bilgisayarcı ortalama ücret ne ister?

tunahanozler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar benim fan kablolarım falan toplancak hepsi karmakarışık ortalarda duruyor fanlar sabitlenmesi lazım birde kasa temizliği macun değişikliği yapmam gerekiyor (macunu ben alacağım) ortalama fiyat ne alıyorlar piyasa ne durumda?

Arkadaşlar benim fan kablolarım falan toplancak hepsi karmakarışık ortalarda duruyor fanlar sabitlenmesi lazım birde kasa temizliği macun değişikliği yapmam gerekiyor (macunu ben alacağım) ortalama fiyat ne alıyorlar piyasa ne durumda?
Yaşadığın yere göre 800-1000 arası ister, ben anakart değiştirdim eskiyi söküp yeniyi montajladı + kabloladı mecburen baştan. 1k ödedim format hariç

Aydındayım sadece sıvı soğutma montajına tüm bilgisayarcılar aynı sabit servis ücreti talep ediyor 1500

2 ay önce kasa toplatmayı 600 TL'ye yaptırdım. Geçen hafta eski kasamı temizlettirdim 400 tl. Ekran kartınında macunu değiştirmesini istedim extra 200 tl daha vermiştim. Yer Ankara Eryaman

Yaşadığın şehre göre 700-1500 arası isterler pazarlık et. Hangi şehirde yaşıyosun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,347
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri