Neler Yeni

Bilgisayarcıda yaşanan tartışma

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
İyi günler bugun bilgisayarcıya gittim kasayı gösterdim termal macun değişimi için 550 tl. pcye ssd takımı için 1000 TL istedi zaten ssd 1300 tl.. sizce bu fiyatlar normal mi bana mı komik geliyor sonra bilgisayarcı diyor ki ram frekanzın ramine göre düşükte 3100 kusur freankansa mı ne çekip yükseltebilirim fps ve hızın artar diyor işin komik kısmı ben bilgisayarcıya götürdüğümde ramin frekansı zaten yüksekti bioslardan yaptıydım geçen hafta hem bununla ilgili konuda açmıştım burada.. kendisi düşürdü ve ben bunu beklerken arkada biosdan düşürdüğünüde gördüm ve sinirlendim bunun için adam benden 550 tl istedi .d bende yok abi ramın frekansı zaten yüksekteydi buradan gördüm düşürdüğünü senin bios ayarlarından düşürdüğün gibi bende geri yükseltirim evde verir misiniz bilgisayarımı bir şey yaptırtmayacağım dedim adamda sanki görmemişim gibi beni ***** yerine koymaya çalışarak verin şunun bilgisayarını bilmediği konular hakkında millete ahkam kesiyor çok biliyorsa kendisi yapsın dedi ben ise bilgisayar kasasını bilsem burada işim olmaz sizin yaptığınız dolandırıcılık karşıdan biostan göz göre göre ram frekansını düşürüp geri yükseltmen için benden para istiyorsun bu dolandırıcılık dedim eğer ahkam kesiyorsam polisi çağıralım kamera kayıtlarına bakalım orayı gösteriyor dedim zaten absurt fiyatlar vermenizide görmezden geldim dedim sonra bu adam bana tamam kardeşim sıkıntı yaratma al bilgisayarını git yapmayacağız dedi ve çıktım gittim acayip sinirliyim bildiğin bu insanları soymak ben anlasam zaten bilgisayarcıda işim ne ben gene şans eseri karşımda ki ekranda yaptıklarını gördüm ya başkaları?? ya küçük çoluk çocuklar hepsi kazanıklanıyor bilgisayarları ile oynuyorlar ve paraya mahkum ediyorlar yazık değil mi? adama dalmamak için zor tuttum dalsam hem ben suçlu olurdum hemde 3 kişilerdi dayak yerdim
yanıtlarınız için teşekkür ederim ama uğraşmaya değmez uzun iş ve bilgim yok ailemide bu konuyla uğraştırmak istemiyorum. pahalı tutmaz ve bugun hallederim diye götürdüydüm bilgisayarı. arkadaşıma konuyu anlattım ben hallederim herşeyi dedi 2 gün sonra arabayla yanına gidip takacağız yardımlarınız için teşekkür ederim herkese herkes dikkatli olsun bu konularda

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
a a
kasayı açtın ssdyi taktın kapağı kapadın diyene kadar zorlasan 2 dakika süren işlem için de 1000 lira istemek ne güzelmiş hee biz de mi bir bilgisayar dükkanı açalım ne

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Metehan bahar
En iyisi kendin yapıp öğrenmen. YTde yüzlerce video var. Daha 3 4 ay öncesine kadar seninle aynıydım şuan her şeyi kendim yapabilirim. Bir kere yapınca aşırı kolay geliyor artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
tokatı vursaydın bi tane keşke
adamlar benden büyük kalıplı ve 3 kişiler tokatı yapıştırsaydım o tokattan sonra dayağı yiyen ben olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gittiğiniz yerin ismini bırakında yanlışlıkla yolu düşen olmasın.
nolur nolmaz tam ismini söyleyemem ama izmir karabağlar çevresinde 3 kişiler idi sakalları var hepsinin ve 3 ünün akraba olduklarına eminim

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
İyi günler bugun bilgisayarcıya gittim kasayı gösterdim termal macun değişimi için 550 tl. pcye ssd takımı için 1000 TL istedi zaten ssd 1300 tl.. sizce bu fiyatlar normal mi bana mı komik geliyor sonra bilgisayarcı diyor ki ram frekanzın ramine göre düşükte 3100 kusur freankansa mı ne çekip yükseltebilirim fps ve hızın artar diyor işin komik kısmı ben bilgisayarcıya götürdüğümde ramin frekansı zaten yüksekti bioslardan yaptıydım geçen hafta hem bununla ilgili konuda açmıştım burada.. kendisi düşürdü ve ben bunu beklerken arkada biosdan düşürdüğünüde gördüm ve sinirlendim bunun için adam benden 550 tl istedi .d bende yok abi ramın frekansı zaten yüksekteydi buradan gördüm düşürdüğünü senin bios ayarlarından düşürdüğün gibi bende geri yükseltirim evde verir misiniz bilgisayarımı bir şey yaptırtmayacağım dedim adamda sanki görmemişim gibi beni ***** yerine koymaya çalışarak verin şunun bilgisayarını bilmediği konular hakkında millete ahkam kesiyor çok biliyorsa kendisi yapsın dedi ben ise bilgisayar kasasını bilsem burada işim olmaz sizin yaptığınız dolandırıcılık karşıdan biostan göz göre göre ram frekansını düşürüp geri yükseltmen için benden para istiyorsun bu dolandırıcılık dedim eğer ahkam kesiyorsam polisi çağıralım kamera kayıtlarına bakalım orayı gösteriyor dedim zaten absurt fiyatlar vermenizide görmezden geldim dedim sonra bu adam bana tamam kardeşim sıkıntı yaratma al bilgisayarını git yapmayacağız dedi ve çıktım gittim acayip sinirliyim bildiğin bu insanları soymak ben anlasam zaten bilgisayarcıda işim ne ben gene şans eseri karşımda ki ekranda yaptıklarını gördüm ya başkaları?? ya küçük çoluk çocuklar hepsi kazanıklanıyor bilgisayarları ile oynuyorlar ve paraya mahkum ediyorlar yazık değil mi? adama dalmamak için zor tuttum dalsam hem ben suçlu olurdum hemde 3 kişilerdi dayak yerdim
knkm bir işlem yaptırmak istiyorsan forumda konu aç ücretsiz veya cüzi miktarda bir para ile bakımını temizliğini falan yaptırabilirsin

maalesef böyle kendine insan diyen yaratıklar Türkiyemde çok fazla. Benden olsa yarın oraya bidaha gider israr ederdim kamera kayıtlarını açması için reddederse polis çağırırdım reddetmeyip kayıtları bana verseydi de oradan çıkıp mahkemeye giderdim kanıt olarak kayıtları sunar tazminatımı alır otururdum 500 tl kazıklayacağı yerde 50bin tl ben onu kazıklardım.
aynen dayı mahkemede fake cansu gelse mahalle bilgisayarcısına dava açsa diyordu

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Osman
Geçmiş olsun en azından olay çok da büyümemiş. Size tavsiyem daha sonradan başkalarının da böyle tecrübeler yaşamasını önlemek için özellikle varsa Google Haritalardan falan negatif yorumları ivedikle yağdırmanız. Olur ya bir ihtiyacı olan birisi olur internetten araştırmaya kalkar, denk gelir falan. Belki birileri denk gelir okur. Siz uğraştınız, başkaları uğraşmasın.

Top Bottom