Neler Yeni

Bilgisayarcım benle eğleniyir

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Arkadaşlar ryzen 5 3500x 1660 super ve b450 mh anakart aldım babamın arkadaşı olan bilgisayarcıya toplattım windows kurmak için 50 tl istedi tamam dedim sonra Anakartım da 1 tane fan girişi oldugunu söyleyip dediğine göre dün toplamış olduğu 20 k lık bilgisayarın psu sundan kablo bağladı 40 tl istedi en sonunda windowsu kurup exel diye bir uygulama indirdi bu virüs dedi tekrar silemiyorum yapacak bir şey yok dedi exel araştırdım windows a bağlıymış ne yapmalıyım :)

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ryzen 5 3500x 1660 super ve b450 mh anakart aldım babamın arkadaşı olan bilgisayarcıya toplattım windows kurmak için 50 TL istedi tamam dedim sonra Anakartım da 1 tane fan girişi oldugunu söyleyip dediğine göre dün toplamış olduğu 20 k lık bilgisayarın psu sundan kablo bağladı 40 TL istedi en sonunda windowsu kurup exel diye bir uygulama indirdi bu virüs dedi tekrar silemiyorum yapacak bir şey yok dedi exel araştırdım windows a bağlıymış ne yapmalıyım :)

Bilgisayarcıya windows kurdurmak mı? Yapılacak en riskli ve saçma şeylerden biri.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bilgisayarcıya windows kurdurmak mı? Yapılacak en riskli ve saçma şeylerden biri.
niye öyle düşünüyorsunki bende kendi eski pcmi tamir ettirdiğim yerde yeni pcme windows kurdurdum sağolsun 8aydır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım bazı bilgisayarcılar öyle fakat bazıları değil hepsini bir tutmamak gerekir diye düşünüyorum ben

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
niye öyle düşünüyorsunki bende kendi eski pcmi tamir ettirdiğim yerde yeni pcme windows kurdurdum sağolsun 8aydır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım bazı bilgisayarcılar öyle fakat bazıları değil hepsini bir tutmamak gerekir diye düşünüyorum ben
istisnalar kaideyi bozmaz dostum bilgisayarcıların geneli özellikle formatı yarım yamalak atar
en doğrusu formatı kendin atmandır

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Birçok bilgisayarcı sahte windows kuruyo
O yüzden tercih etme ama işini hakkıyla yapanlara bişey demiyoruz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar ryzen 5 3500x 1660 super ve b450 mh anakart aldım babamın arkadaşı olan bilgisayarcıya toplattım windows kurmak için 50 TL istedi tamam dedim sonra Anakartım da 1 tane fan girişi oldugunu söyleyip dediğine göre dün toplamış olduğu 20 k lık bilgisayarın psu sundan kablo bağladı 40 TL istedi en sonunda windowsu kurup exel diye bir uygulama indirdi bu virüs dedi tekrar silemiyorum yapacak bir şey yok dedi exel araştırdım windows a bağlıymış ne yapmalıyım :)
Geçmiş olsun.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Babamın arkadaşı olduğu için güvendim windows dan yana sıkıntı yaşarsam geri götürür ve saygımı bozarım
Boşuna 60-70 TL ödedin ve virüslü Windows kurdu.
Bunların hiçbirine gerek yoktu. Bunları kendin yapsan cebinden 10-15 TL çıkıp virüssüz Windows da kurardın.
10-15 TL kablo parası.
Sistemi kaça topladı?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
bilgisayarı 20k ya mı topladı?

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Boşuna 60-70 TL ödedin ve virüslü Windows kurdu.
Bunların hiçbirine gerek yoktu. Bunları kendin yapsan cebinden 10-15 TL çıkıp virüssüz Windows da kurardın.
10-15 TL kablo parası.
Sistemi kaça topladı?
Virüslü windows ne oluyor tam olarak anlatırsan belki silmeyi yada götürmeyi tercih ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarı 20k ya mı topladı?
Hayır kendinin topladığı 20 k lık pc nin psu kablosunu taktı fanlara anakartta giriş olmadığı için

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
reis bilgisayar acılıyorsa windows un kendi sitesinden windows 10 home indir ve kur bosver sen o virus vs olaylarını
bahsettigi kablo da kasanın fanlarını toplayıp tek bir giris yapıyor internette 30 tl bir sey keske 0 alsaydn da onun ikinci elini almasaydn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,803
Üyeler
166,835
Son üye
Mahir1
Top Bottom