Neler Yeni

Bilgisayarcının topladığı sistem nasıl?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Cillop gibi sistem Allah için. Bu bütçedeki en iyisi denebilir. Saçma *****, bu sistemin yanına yanaşamayacak sistem kazıklamış adam sana.
Adam gel beni dolandir diyor şuan

Forumuye

80+ Bronze
Hemen atıyorum;
Direkt bunu alın. İlerleyen zamanlarda aynı RAM'den bir tane daha alırsınız. Bu sistemde harici ekran kartı yok. İşlemcinin içine gömülü gelen 2GB'lık dahili grafik birimi var. 2GB diye sizi korkutmasın. GTA V'yi full HD çözünürlükte düşük ayarlarda akıcı oynatır.
Bunu yeni gördüm 7 sayfa mesaj olmuş belki birkaç öneri daha vardır diğer sayfalara bakçam şimdi tekrar.

İyi mi bu sistem peki? Yani gerçekten oyun açar mı? Deneyimli birine benziyorsunuz dediğinize güveniyorum ama bilgisayarcı APU oyun oynatmaz bende APU var 1000 liraya satıyom yine kimse almıyor falan dedi o kafamı karıştırdı biraz.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bak dostum, bilgisayarcının sana verdiği sistem Valorant oynatır fakat maksimum 30FPS alırsın. Adam da oyunu oynatıyor diyip verir bilgisayarı sana.
Arkadaşın attığı https://www.gamegaraj.com/urun/leo-3apu/ sistemi, geleceğe daha yönelik ve bilgisayarcıdaki sistemden çok daha iyi bir sistem, ayrıca bu sistem gelecekte upgrade edebileceğin bir sistem. Arkadaşların attığı sistemi alman çok daha mantıklı. Adam sana işlemci modelini bile yanlış söyleyip düpedüz kazıklıyor!

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Madem öyle bırakın istediğini alsın.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Bunu yeni gördüm 7 sayfa mesaj olmuş belki birkaç öneri daha vardır diğer sayfalara bakçam şimdi tekrar.

İyi mi bu sistem peki? Yani gerçekten oyun açar mı? Deneyimli birine benziyorsunuz dediğinize güveniyorum ama bilgisayarcı APU oyun oynatmaz bende APU var 1000 liraya satıyom yine kimse almıyor falan dedi o kafamı karıştırdı biraz.
Ya inanma şu bilgisayarcıya bak çıldırıcam tırnaklarımı kemiriyorum istersem BAN YİYEYİM EN SONUNDA KÜFÜR EDİP RAHATLAYACAĞIM BU NEYMİŞ YAHU.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre

Ya oynatır kardeşim inanma sen ona seninkinin 10 katı Allah için al bunu kurtulalım sen de biz de

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Bilgisayarcı bi şey bilmiyor belli.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
YA İNANMA ŞU BİLGİSAYARCIYA BAK ÇILDIRICAM TIRNAKLARIMI KEMİRİYORUM İSTERSEEM BAN YİYEYİM EN SONUNDA KÜFÜR EDİP RAHATLAYACAĞIM BU NEYMİŞ BE.
Ben de yemin ediyorum

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Ya Allah için o cahilin sözüne kanma. Eminim buradaki birçok kişi ondan kat ve kat daha bilgilidir. İki bilgisayar tamir edip birkaç format atınca kimse bilgisayarcı olmuyor kusura bakmayın.
Bak güzel kardeşim burada da önerdiğim sistemin GTA 5 testi var. Al bak için rahatlasın.

PalaDayı

80+

RAMİ 2 YAP anakartı da b450mh 3200mh yap geliştirebilirsin ileride

¥usuff

80+ Silver
“Bu konunun devamı niteliğindedir olayı merak edenler bu konuyu ve yazdığım son mesajı okuyabilir.”

Bilgisayarcıyla konuştum bana bunu attı fiyat 3200dü 2800e kadar indirmeyi başardım. Özellikleri iyi gibi geldi arkadaşlar da çok iyi sakın kaçırma dedi.

İyi sistem mi sizce bana çok iyi dedi kapanma bitince dükkanda oyun oynattığını da gösterecekmiş. Biz bu fiyata almak için hemen parayı gönderdik ama GTA5 valorant falan oynatmazsa parayı geri alcam sözünü verdi.

Özellikler:
İşlemci: İ5 Q9400
RAM 8gb
1TB disk
4GB 128 bit ekran kartı
Anakartı ben ayarlarım dedi tam model vermedi
RGB kasa ve PSU verecek bir de

iyi mi sizce?
model bile soylememiş
mahelle pc cisine güvenmeyin
rgb diye kötü sistem almayın
2200g 3200g güzel sistem ler var bü bütçede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya

onun sana dediği apu 10 seneliktir arkadaşların attığı gamegaraj apu al

Forumuye

80+ Bronze
Ya Allah için o cahilin sözüne kanma. Eminim buradaki birçok kişi ondan kat ve kat daha bilgilidir. İki bilgisayar tamir edip birkaç format atınca kimse bilgisayarcı olmuyor kusura bakmayın.
Bak güzel kardeşim burada da önerdiğim sistemin GTA 5 testi var. Al bak için rahatlasın.
Bu 70FPS veriyor herhalde adam 60FPS alıyor benim sistem demişti. Bu daha iyi o zaman. Sağolun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,357
Üyeler
161,445
Son üye
Abromocko
Top Bottom