Neler Yeni

Bilgisayarcının topladığı sistem nasıl?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha iyisi var bak bu bunu al diyen 1 kişi bile görmedim. Dün de öneri istedim kimse önermeyince bu iyi mi diye birkaç sistem attım hepsine kötü dendi. Sadece @wass öneri yaptı ama o da hazır sistem değil hazır olması gerek bana.
sen onu bunu bırak paranı geri almaya bak
çok büyük kazık yemişsin

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Ben APU önerdim ya? Sen söylenenleri dikkate almıyor, kendi bildiğini okuyorsun güzel kardeşim. Madem kazıklanmak istiyorsun, git al sistemi.
Her halde arkadaş seni hayalet sandı senin önerdiğin sistemlere bakmıyor bile.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Daha iyisi var bak bu bunu al diyen 1 kişi bile görmedim. Dün de öneri istedim kimse önermeyince bu iyi mi diye birkaç sistem attım hepsine kötü dendi. Sadece @wass öneri yaptı ama o da hazır sistem değil hazır olması gerek bana.
YA KARDEŞİM YETER SANA DAHA MESAJ YAZMAYACAĞIM, DİNLEDİN DİNLEDİN DİNLEMEDİN SEN BİLİRSİN. BAK ADAM SANA https://www.gamegaraj.com/urun/leo-3apu/ SİSTREMİ ATTI BUNU ALCAKSAN AL ALMICAKSAN GİT MAHALLE BİLGİSAYARCI ABİNLE MİS GİBİ 4K GTA 5 OYNA. AKŞAMDAN BERİ ELİMDEKİ PARMAKLAR BİTTİ SEN DOLANDIRILMA DİYE. BOŞU BOŞUNA VAKTİMİ ALIYORSUN.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
YA KARDEŞİM YETER SANA DAHA MESAJ YAZMAYACAĞIM, DİNLEDİN DİNLEDİN DİNLEMEDİN SEN BİLİRSİN. BAK ADAM SANA https://www.gamegaraj.com/urun/leo-3apu/ SİSTREMİ ATTI BUNU ALCAKSAN AL ALMICAKSAN GİT MAHALLE BİLGİSAYARCI ABİNLE MİS GİBİ 4K GTA 5 OYNA. AKŞAMDAN BERİ ELİMDEKİ PARMAKLAR BİTTİ SEN DOLANDIRILMA DİYE. BOŞU BOŞUNA VAKTİMİ ALIYORSUN.
Bende normalde bunlar ile uğraşmak istemiyorum ama bir şekilde çekiyor kendini

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Ben bu konudan çıkıyorum arkadaşı da raporluyorum kimseyi dinlemiyor.
Git al o bilgisayarı valorant 40 fps oyna taam mı ?

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Cillop gibi sistem Allah için. Bu bütçedeki en iyisi denebilir. Saçma *****, bu sistemin yanına yanaşamayacak sistem kazıklamış adam sana.
Aga salın moderatörler aktif olunca konuyu kaparlar zaten, buna laf anlatmaya gerek yok. Hani tamam ben hata yaptım demiyor zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Problem bu, bırak boşver.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom