Ysuflix
80+ Gold
ya hocam devir eskisi gibi değil herkes az çok anlıyor ve kasalar camlı artık parça değişse belli oluyor işlemci falan değişmediği sürece. değiştirmez tabii ki bu kadar güvensiz olmayın.Hocam bence de ya bilgisayarcı neden benim mevcut parçamı kendinde olan 2. El ürün ile değiştirsin ki ya ama ben yinede gidip yanında durayım diyorum ne olur ne olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi casper yetkili bayisi yapmış merak ettim. iyilik meleği falan değil sadece benim mesleğim de bu ve çamur atmak bu kadar kolay olmamalı. insanlar ev geçindiriyor ekmek parası kazanıyor herkese genelleme yapamazsın. üstüme alınmıyorum sadece meslektaşlarımın hakkını korumaya çalışıyorum (çalanlar veya mesleği kötüye kullananlar hariç) asıl sen kimsin de bana saçma sapan imalarda bulunabiliyorsun?Kral Casper yetkili bayisi bu şekilde yapiyorken sizin gibi köşe de ikinci el pc satanlar neden yapmasın ? Hem sen kimsin anlamadım dünya da ki iyilik meleği mi ben yapmam diyip kaç kişi yapıyor senin yapmayacağın ne malum ? Ayrıca lafım şahsa değil genele yani üstüne alınıyorsan demek ki sen de yapıyorsun bir şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlısı hocam ama siz yine de internetten pc montajını araştırın ve öğrenin ya da dostunuz filan varsa onlara sorun yardımcı olsunlar.