Bilgisayarda açıldığında otomatik ekran kaydı alacak program

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,116
Arkadaşlar bilgisayarimi başkaları kullanıyor ve ne yaptıklarını bilmek istiyorum geçmişi temizliyorlar o yüzden aklıma bu geldi çaktırmadan ekran kaydı alabilecek bir uygulama yazılım var mı

Arkadaşlar bilgisayarimi başkaları kullanıyor ve ne yaptıklarını bilmek istiyorum geçmişi temizliyorlar o yüzden aklıma bu geldi çaktırmadan ekran kaydı alabilecek bir uygulama yazılım var mı
Windowsun kendi bir yerinde bilgisayarda log tutuluyor. Hangi dosya olduğunu hatırlamıyorum ama bilgisayarı aç kapat yaptığın saatler açtığı uygulamalar kaç saat hangi programda durduğunun loglarını tutuyordu

Windowsun kendi bir yerinde bilgisayarda log tutuluyor. Hangi dosya olduğunu hatırlamıyorum ama bilgisayarı aç kapat yaptığın saatler açtığı uygulamalar kaç saat hangi programda durduğunun loglarını tutuyordu
Nasıl bulabilirim bunu

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Tracking programları kullanabilirsin fakat PC performansın da bayağı bir nasibini alacaktır. Tavsiyem kendin kullanmak için bir SSD alıp içine Windows yüklemen ve pcde işin bitincede sökmen. En güvenli yolu bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,604
Üyeler
184,949
Son üye
recep Talha
Geri