Neler Yeni

Bilgisayarda Donma ve Kilitlenme

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
Merhaba bilgisayarım ara sıra durduk yere donup kilitleniyor reset atmadan kendine gelmıyor format attım durum çözülmedi acaba hangi bilgisayar bileşeninde problem vardır yardımcı olacak varmı söküp onu tamire götürürüm en azından bir fikrinizi alayım şimdiden teşekkürler

Virusss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
T I
Oyun vs açınca mı kilitleniyor? Isınma problemi? İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol edebilir misin?

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun vs açınca mı kilitleniyor? Isınma problemi? İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol edebilir misin?
en son birkaç gün önce bakmıştım ısınmada bir problem yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son birkaç gün önce bakmıştım ısınmada bir problem yoktu
şimdi tekrar bakmak için program ayarlıyorum hemen bu sorun 2 haftadır falan var

sıcaklıkta problem yok tekrar bir test yaptım . Çoğunlukla oyunda gidiyor ama düz masaüstündede gittiği oldu

Son düzenleme:

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
Ram arızası olabilir. Ramlerinizi ram test ile test edin hocam.
435.PNG

SSD de kontrol ettim bir sorun yok diyor :unsure:

Son düzenleme:

Virusss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
T I
Geriye bir de power supply kalıyor, voltaj düşmesi falan olabilir, stabil çalışmıyor olabilir, başka yerden bulabileceğin bir PSU varsa onu takıp bir süre test edebilirsin.

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
Psu testi varmı acaba başka psu yok çünkü deniye bileceğim

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek

daha önce sadece valorant oynarken gidiyordu şimdi forumda dolaşırken de gitmeye başladı herşeyde çalışıyor testlerini de yaptım sıkıntıyı bulamıyorum

ekran kilitleniyor kalvye mouse bağlantıları gidiyor sadece kasa çalışıyor onun harici bir şey yapamıyorum tek çözümü reset oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Bende masaüstünde tarayıcıda gezerken bir anda kilitleniyor monitör de ekran gidiyor kaç senedir bulamadım çözümü.

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
Bende masaüstünde tarayıcıda gezerken bir anda kilitleniyor monitör de ekran gidiyor kaç senedir bulamadım çözümü.
Yapmadıgım test kalmadı neyden kaynakladıgınıda bulamıyorum çok sinir bozucu oyun oynarken gidiyor kafayı yiyiyorum

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
Şimdi farkettim bu kitlenmeden sonra pc yi açtığım zaman oyunlardaki ayarlarım patlıyor valorant cs v.s

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
Acaba problem kullandığım kabloda olabilir mi fan için kullanıyordum kabloyu hemde eski psu da yokmuydu neydi bende yenısıne gectigimde fan coklayıcı yerıne devam ettım kullanmaya HDD e takıyorum o kabloyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Acaba problem kullandığım kabloda olabilir mi fan için kullanıyordum kabloyu hemde eski psu da yokmuydu neydi bende yenısıne gectigimde fan coklayıcı yerıne devam ettım kullanmaya HDD e takıyorum o kabloyu
Ben psu değiştim yine de değişen bir şey yok ekran kartı ile alakalı diye düşünüyorum.

Top Bottom