Neler Yeni

Bilgisayarda format atamama

GoberLast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Kemal Cihanoğlu
Merhabalar ben bir şey soracağım ben bilgisayara format atacağım da herşeyi yaptim ISO dosyasını flash belleğe attim biosdan Boot menüden flash belleği ilk sıraya koydum ama bilgisayarı açtığımda kurulum ekranı gelmiyor bilgisayar açılıyor ama.İsletim sistemim Windows 7 ben Windows 8.1 yüklemek istiyorum bilgisayara çünkü bilgisayarım 32 bit ben oyun için 64 bit istiyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Merhabalar ben bir şey soracağım ben bilgisayara format atacağım da herşeyi yaptim ISO dosyasını flash belleğe attim biosdan Boot menüden flash belleği ilk sıraya koydum ama bilgisayarı açtığımda kurulum ekranı gelmiyor bilgisayar açılıyor ama.İsletim sistemim Windows 7 ben Windows 8.1 yüklemek istiyorum bilgisayara çünkü bilgisayarım 32 bit ben oyun için 64 bit istiyorum
isoyu 64 mü yüklediniz 32 mi

Alpsuzer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rufus da iso yu flash a yazmadan önce gpt mbr seçeneği var onu mbr ye ayarlaman gerekli gpt yi çok eski anakartlar desteklemiyor bu şekilde iso yu 64 bit olarak tekrar yaz düzelir

Top Bottom