Benchmark Test yaptığımda böyle bir sonuç aldım. Sanırım cidden ekran kartını upgradelemem lazım.Hocam AMD RX serisi ekran kartı kullanıyorum ve anlattığınız sorunları 2-3 günde bir yaşıyorum ekran bir anda kararıyor ve chrome da sayfayı yenilemem gerekiyor VALORANT ta ani FPS düşüşleri yaşıyorum ve tekrar çıkıyor GTX serisinin sürücünde sıkıntı olduğunu görmedim daha alacaksanız beklemenizi tavsiye ederim fiyatlar düşecek gibi çünkü.
Anakartın ram slotunda sıkıntı olabilir mesela. Bende olan tahminime göre o. Senin her bilgisayarı açtığında video izlerken direk donuyor mu? Yani sürekli olan bir şey mi?Windows bellek tanılama aracıyla yaptım bir sorun çıkmadı. Sorun başka hangi donanımımda olabilir?
flash bellek ile mi attın?Temiz bir kurulum yaptım, her şeyi tek tek kendi sitesinden indirdim ama düzelmiyor yani anlamadım gitti.
lütfen yanlış bilgi vermeyin.Bazı videolar için en az gold sertifikalı güç kaynağı lazım
evet flash bellek ile attım formatımı.flash bellek ile mi attın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayar bileşenlerini yazarmısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
lütfen yanlış bilgi vermeyin.
düzeldimi?lütfen sistem bileşenlerinizi yazın.evet flash bellek ile attım formatımı.