Neler Yeni

bilgisayarda internetim hızlı ama diğer tüm cihazlarda çok yavaş

malo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda acar
bilgisayarda internetim hızlı ama diğer tüm cihazlarda çok yavaş hiçbir yerde de çözümü yazmıyor ne yapmalıyım hiçbir yerde de çözümü yazmıyor ne yapmalıyım

Shourd

80+ Gold
bilgisayarda internetim hızlı ama diğer tüm cihazlarda çok yavaş hiçbir yerde de çözümü yazmıyor ne yapmalıyım hiçbir yerde de çözümü yazmıyor ne yapmalıyım
ilk olarak bilgisaayrınız nedir laptop mı masaüstümü laptop ise modeli ne masaüstü ise kablo ile mi bağlanıyosunuz wifi mı wifi ise wifi adabtörünüzü söyleyin sonra diğer yavaş cihazların modelerini söyleyin

malo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk olarak bilgisaayrınız nedir laptop mı masaüstümü laptop ise modeli ne masaüstü ise kablo ile mi bağlanıyosunuz wifi mı wifi ise wifi adabtörünüzü söyleyin sonra diğer yavaş cihazların modelerini söyleyin
hocam masaüstü kullanıyorum modem kasama bağlı şekilde kullanıyorum yavaş cihazlar aklınıza ne gelebilirse samsung telefonlar iphone telefonlar veya baska bir laptop 100mb internetimden 20 23 falan alabiliyorum diğer cihazlarda

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Modeminiz ve cihazların 5 ghz desteği yok ise; 2.4 te düşük hız alabilirsiniz.
40 mhz, üst, kanal 7 veya otomatik seçip deneyin.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Hocam benim evde 1000 mbps internet var 5ghz ile bağlanınca 1000 mbps alıyorum ancak 2.4 ghz ile bağlanınca 50 mbps felan alıyorum. 2.4 ghz nin avantajı ise daha uzak mesafeden çekiyor. Modeminiz 5 ghz destekliyor ise onu açmanızı öneririm

Top Bottom