Neler Yeni

Bilgisayarda pixel sorunları

siemon

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı aldım intel arc b580 ve normal windows ekranında google da vesaire bazen böyle küçük beyaz falan noktalar çıkıyor mouse u onlara doğru götürdüğüm zaman kayıp oluyorlar veya git gel yapıyorlar mouse a tepki veriyorlar yani normal mi bu anlayamadım ekran kartında bir arıza mıdır bu? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    69.2 KB · Hit: 38
  • 2.webp
    2.webp
    74.3 KB · Hit: 37
Benim biosa bu kart uyumluluğu açıklamasıyla 2 kere güncelleme geldi. Güncelle biosunu belki geçer.

tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatın düzelecektir nvidiada da mevcut

hocam sadece google da olmuyor bazı uygulama pencerelerinin üst kısmında da olabiliyor bu
bende en belirgin google ve discordda oluyor o yüzden ikisinde de donanım hızlandırma kapalı ama her uygulamada oluyorsa driver da sorunlar vardır

bende en belirgin google ve discordda oluyor o yüzden ikisinde de donanım hızlandırma kapalı ama her uygulamada oluyorsa driver da sorunlar vardır
hocam şey böyle misal küçük pencereli bir uygulama var onun en tepesinde oluyo böyle kare gibi birsey cıkıyo fotoğraftakine benzer, mouse u goturunce gidiyo hemen

hocam şey böyle misal küçük pencereli bir uygulama var onun en tepesinde oluyo böyle kare gibi birsey cıkıyo fotoğraftakine benzer, mouse u goturunce gidiyo hemen
driver o zaman hocam güncelleme bekleyeceksiniz maalesef ya da driver sürümünü düşürün

hocam vram arızası ya da kartın 2d grafik birimi falan arızalı olmasın? öyle bir şey yoktur değil mi
vram genelde ekranda geniş yeşil veya kırmızı kare ve yatay çizgiler çıkartır, vram olsa net anlaşılırdı vram testi yapıp deneyebilirsiniz

Aynısı mı oluyor hocam?
evet visual studio da dark tema kullandığımdan farkettim sayfayı aşağı yukarı indirince kayboluyor belli bi yerde sabit gibi oluyo gene dark tema olan bazı internet sitelerinde de dikkatimi çekti yani şimdilik visual studio ve kullandığım tarayıcı olan brave de gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,681
Üyeler
173,538
Son üye
muhammedkalafat
Geri