Fotoğraf yok hocam.bu ekranda kaliyor napmam lazım lütfen yardım edin
Kanka şifre ekranında donuyor mu tam bilgi vermemissin fotoğraf filan paylassan daha iyi yardımcı oluruz.bu ekranda kaliyor napmam lazım lütfen yardım edin
fotoğraf gelmemiş ama şöyle söyleyeyim bilgisayarı başlatınca gelen ekrana enter basınca sifre yeri direk yok buğlu ekran kaliyorFotoğraf yok hocam.
sifre ekranına kadar geliyor fakat sifre girme yeri o beyaz şey ve profil gozukmuyorKanka şifre ekranında donuyor mu tam bilgi vermemissin fotoğraf filan paylassan daha iyi yardımcı oluruz.
ctrl alt delete tuşlarına bas aynı anda düzelir belkifotoğraf gelmemiş ama şöyle söyleyeyim bilgisayarı başlatınca gelen ekrana enter basınca sifre yeri direk yok buğlu ekran kaliyor
hala olmadıctrl alt delete tuşlarına bas aynı anda düzelir belki
Ctrl alt delete yapıp yeniden başlat.hala olmadı
deneyeyim bir dakikaCtrl alt delete yapıp yeniden başlat.
hala ayni bir fark yokCtrl alt delete yapıp yeniden başlat.
aynı problem bende de oluyordu ctrl alt delete basınca düzeliyordudeneyeyim bir dakika
Mesaj otomatik birleştirildi:
hala ayni bir fark yok
2 3 defa bilgisayarı yeniden başlat onarım ekranına girmesi lazım onarım ekranına gelince söyle.deneyeyim bir dakika
hala ayni bir fark yok
2 3 defa bilgisayarı yeniden başlat onarım ekranına girmesi lazım onarım ekranına
onarım ekranında napicam söylesene hepsini2 3 defa bilgisayarı yeniden başlat onarım ekranına girmesi lazım onarım ekranına gelince söyle.
Biosa gir sonra bir şey yapmadan geri çık. Bakalım açılacak mı bug düzelecek miMesaj otomatik birleştirildi:
deneyeyim
onarım ekranında napicam söylesene hepsini
onu 5 6 kere yaptım bi sıkıntı var anlamadım en son format atarım artıkBiosa gir sonra bir şey yapmadan geri çık. Bakalım açılacak mı bug düzelecek mi