Neler Yeni

bilgisayarda ulaşamadım yerdeki tozları sileceğim makına

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ekran kartının soğutma plakaları ve işlemci soğutucusunu silemedim kısımları silebileceğim elektirikli süpürge gibi bir şey varmı vakumlu bir şey süpürge alamıyor

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
içine hava tutabilirsin.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içine hava tutabilirsin.
öyle bir imkanım yok benzinlikte oluyor güçlü halardan ben elimde olsun istiyorum pratik bişey bir tane buldum ama stok yok aradım şey şöyle bişey daha güçlüsü bu çok küçük tabi işimi görmez

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Eğer fanlarını silmek istiyorsan kulak çubuğu kullanabilirsin bir yerde görmüştüm

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer fanlarını silmek istiyorsan kulak çubuğu kullanabilirsin bir yerde görmüştüm
bende öyle yapıyorum hocam fan için değil ekran kartının iç kısımlarındaki toz için sökmek istemiyorum

ekran kartının soğutma plakaları ve işlemci soğutucusunu silemedim kısımları silebileceğim elektirikli süpürge gibi bir şey varmı vakumlu bir şey süpürge alamıyor
Tam emin değilim ama fanları elektrikli süpürge tarzı içine hava çeken cihazlar ile temizlemek ters akım etkisi yaratıyor ve cihazlara zarar veriyor. Bildiğim kadarıyla saç kurutma makinası tarzında aletler kullanarak hava çekerek değil de hava üfleyerek temizlik yapmanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,060
Üyeler
166,318
Son üye
Enderun