- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam buyrun fotoğraf benim çektiğim videoyu da buraya bırakıyorum;İzlediğin videoyla beraber msi afterburnerle kendi sisteminin ekran görüntüsünü atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
hocam buyrun fotoğraf benim çektiğim videoyu da buraya bırakıyorum;İzlediğin videoyla beraber msi afterburnerle kendi sisteminin ekran görüntüsünü atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
optimum güçde ayarlarNvidia denetim masasindan ekran kartinin ayarlarina bak. Belki guc tasarrufundadir ?
amd önerdiler ama şu ana kadar hep intel kullandığım için pek sıcak bakmadım açıkçasıYani Doğruyu Söylemek Gerekirse, Vatan Biraz Abartılı Fiyatlar Veriyor Ve Şahsen Sistemleri Pek Hoşuma Gitmedi. ( Kişisel Görüş )
İşlemci ghz değeri düşük olabilir bana da olmuştu. İntel extreme tuning diye bir program ile yada thortlestop programı ile eğer sorun o ise halledebilirsiniz.. intel prog. Yanlış yazdım galibahemen görüntüsünü alıp dönüş yapıyorum
yalnız bazı arkadşlar bu işlemcinin bu ekran kartını iyi besliyemediğini söylediler bundankaynaklı da olabilir mi? ayrıca her oyunda takılma vs ve bu kadar fazla fps farkı anormal değil m? son bişey önerdiğiniz programlar tam olarak nedir ne işe yararİşlemci ghz değeri düşük olabilir bana da olmuştu. İntel extreme tuning diye bir program ile yada thortlestop programı ile eğer sorun o ise halledebilirsiniz.. intel prog. Yanlış yazdım galiba![]()
Bence Hiç Overclock İşine Girmeyin. Oyun Esnasında Hangi Bileşenin Değerinde Problem Yaşandığını Kontrol Etmeniz Ve Ona Göre Hareket Etmenizi Tavsiye Ediyorum.yalnız bazı arkadşlar bu işlemcinin bu ekran kartını iyi besliyemediğini söylediler bundankaynaklı da olabilir mi? ayrıca her oyunda takılma vs ve bu kadar fazla fps farkı anormal değil m? son bişey önerdiğiniz programlar tam olarak nedir ne işe yarar
evet biraz acemiliğme denk geldi firma açık olsa drek gidip iade edecem de işte..keşke almadan önce araştırsaydınız
bence de iade edip daha iyi bir şeyler alabilirsinevet biraz acemiliğme denk geldi firma açık olsa drek gidip iade edecem de işte..
zaten bilidğim kadarıyla bu sisteme oc yapamıyorum. ayrıca genelde herhangi bir bileşende problemim olmuyor sadce istediğim fps değerlerini ve oyun performnaısnı alamıyorum. Dipnot: kasanın camı takılıyken gpu sıcaklığı 82 lere kadar çıkıyor camı çıkarınca 71 üsütne çıkmıyor. acaba bir sıvı soğutucu problemi çözer mi?Bence Hiç Overclock İşine Girmeyin. Oyun Esnasında Hangi Bileşenin Değerinde Problem Yaşandığını Kontrol Etmeniz Ve Ona Göre Hareket Etmenizi Tavsiye Ediyorum.
sadece cs go için değil gtav cod warzone rust gibi oyunlarda da böyle. dediğim gibi kasanın camı takılıyken gpu sıcaklığı çok fazla olutor. bir keresinde kendini resetlidiği dahi oldu. sıvı soğutucu işimi görür mü?bütün parçaların aynı olabilir ama kasa içindeki hava dolaşımın ve kullandığın fanlar işlemci ve ekran kartının sıcaklığını ve dolayısıyla performansını etkiler. O yüzden birebir aynı sonuçları beklemek hata olur kaldı ki oyunlara windowsa ve sürücülere de sürekli güncellemeler geliyor fpsler düşebilir çıkabilir değişmeler olur. Cs go gibi optimizasyon istikrarsızı bi oyuna bakarak beklediğim performansı alamıyorum diyorsanız hele onu hiç demeyin aynı bilgisayar formattan sonra bile sıkıntıya girebiliyor. Cs go fps nin en karmaşık halidir sorgulanamaz....
ayrıca evet fps farkları olabilir videodan farklı ama bu kadar fazla mı?bütün parçaların aynı olabilir ama kasa içindeki hava dolaşımın ve kullandığın fanlar işlemci ve ekran kartının sıcaklığını ve dolayısıyla performansını etkiler. O yüzden birebir aynı sonuçları beklemek hata olur kaldı ki oyunlara windowsa ve sürücülere de sürekli güncellemeler geliyor fpsler düşebilir çıkabilir değişmeler olur. Cs go gibi optimizasyon istikrarsızı bi oyuna bakarak beklediğim performansı alamıyorum diyorsanız hele onu hiç demeyin aynı bilgisayar formattan sonra bile sıkıntıya girebiliyor. Cs go fps nin en karmaşık halidir sorgulanamaz....