Neler Yeni

sistemimden gerekli performansı alamadığımı düşünüyorum

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
Gerçekten çok sıkıntılı bir durumdaymışsın.
sisteminizi vatan şubesine götürme imkanınız varmı hocam burdan yapabilecegimiz pek fazla bir şey yok gibi
benim de aklıma başka bir şey gelmedi

eduppp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
emrecan
sisteminizi vatan şubesine götürme imkanınız varmı hocam burdan yapabilecegimiz pek fazla bir şey yok gibi
Gerçekten çok sıkıntılı bir durumdaymışsın.

benim de aklıma başka bir şey gelmedi
bu da aklıma geldi ama ne yazık ki virüsten dolayı tüm vatan şubeleri kapalı. müşteri hizmetlerini arasam teknik ekip gibi bir destek sağlayabilirler mi?

AzizBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Aziz KARAGÖZ
şubeler kapalı olduğu için ekip veya destek gönderemezler diye düşünüyorum ama ilerleyen günlerde ne olur bilemeyiz

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
bu da aklıma geldi ama ne yazık ki virüsten dolayı tüm vatan şubeleri kapalı. müşteri hizmetlerini arasam teknik ekip gibi bir destek sağlayabilirler mi?
denemeden bilemeyiz ara bakalım :D

Asphyxia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdullah Bilik
İlk önce sorunun temelini görmek için sebebini araştıralım. Öncelikle hwinfo uygulamasını indirmeni tavsiye ediyorum. Hw infoyu kurduktan sonra 'only sensors' tıklı kalıp çalıştırdıktan sonra bie benchmark yapabilirsin. Benchmark olarak ekran kartı ve işlemci olarak iki farklı program önerebilirim. Ekran kartı için msi kombustor, işlemci için cinebench r20 (microsoft store dan indirebilirsin). İki testi de aynı anda yapıp hw infodaki göze çarpan değerlere bakıp sorunun nerde olduğunu bulabilirsin diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes
Ben vatanın müşteri hizmetlerinde çalıştım, avm dışındaki şubeler açıktı bugüne kadar. Bugün hepsi kapandı. Hizmetten verimli olarak faydanlanman için açılmasını beklemen lazım dostum. Ama bu tarz sorunlarla vatana götürürsen format atılıcaktır zaten. O yüzden 20 gün beklemek yerine kendin format atıp tekrardan kurmayı denemelisin

eduppp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
emrecan
Ben vatanın müşteri hizmetlerinde çalıştım, avm dışındaki şubeler açıktı bugüne kadar. Bugün hepsi kapandı. Hizmetten verimli olarak faydanlanman için açılmasını beklemen lazım dostum. Ama bu tarz sorunlarla vatana götürürsen format atılıcaktır zaten. O yüzden 20 gün beklemek yerine kendin format atıp tekrardan kurmayı denemelisin
bazı yerlerde işlemcimin ekran kartımı beslemekte yetersiz olacağını yazıyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batın AKAR
bazı yerlerde işlemcimin ekran kartımı beslemekte yetersiz olacağını yazıyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
İşlemcin iyi ekran kartını sağlıklı bi şekilde besler bence başka bişeyle ilgili

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes
Şöyle söyliyim senin kullandığın işlemcinin özelliği ekran kartıyla güçlenmesi diyebilirim. Bence işlemcinin gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Sorununun format attıktan sonra driverlerı tek tek yükleyip kurulumuda yaptıktan sonra düzeleceğini düşünüyorum. Eğer tekrar düzelmezse kasanın içindeki parçalarından birtanesi kronik sorunludur. öyle bir ihtimalde de komple kasayı vatana götürüp sorunlu parçanın giderilmesini sağlayabilirsiniz

eduppp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
emrecan
Şöyle söyliyim senin kullandığın işlemcinin özelliği ekran kartıyla güçlenmesi diyebilirim. Bence işlemcinin gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Sorununun format attıktan sonra driverlerı tek tek yükleyip kurulumuda yaptıktan sonra düzeleceğini düşünüyorum. Eğer tekrar düzelmezse kasanın içindeki parçalarından birtanesi kronik sorunludur. öyle bir ihtimalde de komple kasayı vatana götürüp sorunlu parçanın giderilmesini sağlayabilirsiniz
hocam yardımınız için teşekkürler yüklediğim uygulamaları ve oyunları kaybetmeden format atmanın bir yolu var mıdır acaba? aksi takdirde test için bayaa bi beklemem gerekecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes
hocam yardımınız için teşekkürler yüklediğim uygulamaları ve oyunları kaybetmeden format atmanın bir yolu var mıdır acaba? aksi takdirde test için bayaa bi beklemem gerekecek
Ben bildiğim şuan öyle bişey yok. Önceden yerel disk D oluşturulup dosyalar ona atılırdı. Ama şuan hala etkili bir çözümmü pek bilmiyorum

eduppp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
emrecan
Ben bildiğim şuan öyle bişey yok. Önceden yerel disk D oluşturulup dosyalar ona atılırdı. Ama şuan hala etkili bir çözümmü pek bilmiyorum
şu an cihazımda bir ssd ve harici var. windows harici içinde yüklü. sadece hariciyi formatlasam böyle bir seçenek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes
şu an cihazımda bir ssd ve harici var. windows harici içinde yüklü. sadece hariciyi formatlasam böyle bir seçenek var mı?
Olabilir hatta iyi olur. Ssd yi çıkarıp fortmatlayabilirsin. Ama merak ettiğim neden windows ssd ye yüklü değil :)

Top Bottom