AEnic31
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 73
- İsim
- Abdurrahman Eniç
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alamadım hocam. Alet servisten çıkmış onarım tamamlandı diyerek, onarım notuna şunlaroı yazmışlar:SMD (Surface Mount Devices) yüzeye monte devre elemanları anlamına gelmektedir. Bu elemanlar yapısal olarak devre elemanlarına göre oldukça küçüktür, dolayısıyla devre üzerinde kapladığı alan da az olmaktadır. ( nedir.com dan alıntıdır )
smd direnç , smd bobin , smd led , smd kondansatör gibi birçok parça vardır
Umarım iyi bir sonuç alırsınız hocam
"Ölü piksel garantisi 1 ay sürmektedir. Ölü piksel arıza değildir. Bilgisayarın aniden kapanmasının fanlarda biriken aşırı tozdan olduğu tespit edilmiştir. Ana kartın hasarlı bölgesi onarılmıştır."
Ekranımda 15-20 tane ölü piksel var ve ayıplı mal olarak kabul etmemişler. Bilgisayarın aniden kapanma sebebini toz demişler ama ben daha maks 1-2 ay önce fanların içinin dahil tozlarını almıştım. Ana kartın da sadece yanan elemanlarını değiştirmişler açıklamaya göre.
Büyük sıkıntı hocam. Gerekirse tüketici haklarına vereceğim. Canımı sıktılar. Bu kadar kasıp memnuniyetini düşüreceğine ver işte yenisini ben de memnun oliyim sen de kötülenme. Çok gerdi bu durum beni