Çözüldü✓ Bilgisayarı açar açmaz böyle şifre yeri açılıyor acil yardım

Ne diyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranda turbox yazıyor ben
dostum bios tuşunun hangisi olduğunu bil öncelikle del mi f2 mi f10 mu neyse daha sonra bilgisayarı kapat açtığın anda bios tuşuna ard arda bas baktın hdd şifresi istiyor giriş yaptıktan sonra turbox logosu gelmeden önce doğru bios tuşuna basıyorsan biosa atması gerek

dostum bios tuşunun hangisi olduğunu bil öncelikle del mi f2 mi f10 mu neyse daha sonra bilgisayarı kapat açtığın anda bios tuşuna ard arda bas baktın hdd şifresi istiyor giriş yaptıktan sonra turbox logosu gelmeden önce doğru bios tuşuna basıyorsan biosa atması gerek
Biosa girdim hoxam nasıl kapatıyorum bu lanet şifreyi

security güvenlik yeri olur gir hdd password hard disk password, hdd security vs vs yazar onu bul giriş yaparsa da boş bırak

security güvenlik yeri olur gir hdd password hard disk password, hdd security vs vs yazar onu bul giriş yaparsa da boş bırak
1000037419.webp

Security bölümünden userden koymuş şifreyi dediğini burdan yapayım mı

Boş bırakmayı demiyorum ınvalid password error veriyor

Yaptım hocam

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Security bölümünden userden koymuş şifreyi dediğini burdan yapayım mı

Boş bırakmayı demiyorum ınvalid password error veriyor

Yaptım hocam
evet user pw veya masterpw hddpw ne varsa boş bırak sen çözüldü mü sorun, ve boş bıraktığında izin vermesi gerekiyor aslında veya 1 koy şimdilik başka bir çözüm bulana kadar ya da farklı bir öneri gelene kadar elleme, tercih senin ama boş veya enter enter girersen olması gerekirdi emin değilim bende

evet user pw veya masterpw hddpw ne varsa boş bırak sen çözüldü mü sorun, ve boş bıraktığında izin vermesi gerekiyor aslında veya 1 koy şimdilik başka bir çözüm bulana kadar ya da farklı bir öneri gelene kadar elleme, tercih senin ama boş veya enter enter girersen olması gerekirdi emin değilim bende
Oldu olsu şuan sadece sorun format atıcam ama boot tuşunu bulamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri