aynı sorun arkadasımda vardı cok kez yasadı psu kablosu sureklı oynuyodu altında sabıtlemek ıcın kutu gıbı bısey koydu dahada olmadıArkadaşlar merhaba bilgisayari açtığım zaman bir kaç saniye sonra sigorta atıyor nedeni ne olabilir,4070 ti ve r5 7500f,PSU xigmatek kasa ile gelen 650w PSU
o şekilde kullanmak sıkıntı muhtemelen kablo kırılmıştır kısa devre yapıp yangın çıkartabilir sigorta atmazsaaynı sorun arkadasımda vardı cok kez yasadı psu kablosu sureklı oynuyodu altında sabıtlemek ıcın kutu gıbı bısey koydu dahada olmadı
psu ıce dogru kaymısı galıba acıp hıc tekrar monte etmemıslerdı o yuzden dırek kutu koymuslardı yoksa yanardı buyuk ıhtımallemuhtemelen psu arızalıdır. Ya kısa devre vardır psunun içinde veya kablosunda, ya da faz toprak birbirine değiyordur bu da aynı şekilde kablo veya psu olabilir. Önce kabloyu değiştirmeyi dene fazla kırıldıysa nadiren bu sorun olabilir lakin yeni kabloyla da aynı arızayı yapıyorsa psu değiştirmek zorundasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o şekilde kullanmak sıkıntı muhtemelen kablo kırılmıştır kısa devre yapıp yangın çıkartabilir sigorta atmazsa
valla ben öyle bi riske girmezdim hocam şahsen elektrik şakaya gelmiyorpsu ıce dogru kaymısı galıba acıp hıc tekrar monte etmemıslerdı o yuzden dırek kutu koymuslardı yoksa yanardı buyuk ıhtımalle
Benim kablonun kırıldığını sanmıyorum 1 senelik dahamuhtemelen psu arızalıdır. Ya kısa devre vardır psunun içinde veya kablosunda, ya da faz toprak birbirine değiyordur bu da aynı şekilde kablo veya psu olabilir. Önce kabloyu değiştirmeyi dene fazla kırıldıysa nadiren bu sorun olabilir lakin yeni kabloyla da aynı arızayı yapıyorsa psu değiştirmek zorundasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o şekilde kullanmak sıkıntı muhtemelen kablo kırılmıştır kısa devre yapıp yangın çıkartabilir sigorta atmazsa
kablonun ömrü değil nasıl kullanıldığı önemli. 0 pakedinden çıkan kabloyu da kırabilirsinBenim kablonun kırıldığını sanmıyorum 1 senelik daha