Çözüldü✓ Elektrik kesildi PSU bozuldu

akım korumalı priz de aşırı etki etmeyebilir apartmanın tesisatında bir eksiklik varsa , ups bir ihtimal kurtarır ya da kaliteli psu.

Rastgele hiç bakmadan bilinmedik dandik bi akım korumalı priz almıştım 2 haftaya bozulmuştu haliyle şimdi daha kaliteli bir şey alıcam schneider markası önerisi gördüm kaliteli duruyor.
Tunçmatik öneririm yıllardır kullanıyorum

Tunçmatik öneririm yıllardır kullanıyorum
sağ ol öneri için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akım korumalı priz de aşırı etki etmeyebilir apartmanın tesisatında bir eksiklik varsa , ups bir ihtimal kurtarır ya da kaliteli psu.
kaliteli psu için ortalama ne kadar bütçe lazım. 3000-4000 fiyat bandında olanlar hep giriş seviyesi mi?

Son düzenleme:
Bu UPS tam olarak ne işe yarıyor , ve Deepcool kötü bir marka olduğunu düşünmüyordum gerçekten de kötü bir marka mı ?

Bu UPS tam olarak ne işe yarıyor , ve Deepcool kötü bir marka olduğunu düşünmüyordum gerçekten de kötü bir marka mı ?
hocam deepcool markasinindan ziyade spesifik urun bazli konusmak lazim. cogu psu saticisi kendi uretmiyor bu urunleri zaten. belli basli ureticilerden hazir platformlari aliyorlar ve kendi markalarini basarak satiyorlar bu urunleri. yani deepcool markasinin kotu bir urunu de olabilir iyi bir urunu de olabilir. ureticisi ve ureticinin hangi platformu oldugu konusu daha onemli.

sağ ol öneri için.

kaliteli psu için ortalama ne kadar bütçe lazım. 3000-4000 fiyat bandında olanlar hep giriş seviyesi mi?
hocam bu video yardimci olucaktir size. biraz uzun ama sizin yasadiginiz durum da cok normal degil. tekrardan bir sikinti yasamamak ve daha da bilinclenmek anlaminda video baya bir yardimci olucaktir size. lutfen atlamadan eksiksiz izlemeye calisin. nebi beyin psu onerileri de var videonun aciklamalarinda. oradan kendinize gore bir psu secersiniz.

evet, psu tuşunu kapattığımı hiç hatırlamıyorum.

Sağ olun hocam, bir tane de akım korumalı priz alırım o halde.
Ayni psuyu kullandım, akım korumalı prizim vardı hicbirsey olmadı relax baba

hocam bu video yardimci olucaktir size. biraz uzun ama sizin yasadiginiz durum da cok normal degil. tekrardan bir sikinti yasamamak ve daha da bilinclenmek anlaminda video baya bir yardimci olucaktir size. lutfen atlamadan eksiksiz izlemeye calisin. nebi beyin psu onerileri de var videonun aciklamalarinda. oradan kendinize gore bir psu secersiniz.

Sağ olun hocam, videoyu atlamadan izlerim önemli mevzu.

Markayla alakalı olacağını sanmıyorum biraz şans işi bence 10 kişiden 9 unun önereceği HİGH POWER 600w psum yandı benimde geçen .

Tamiri basittir muhtemelen(kapasitor patladı herhalde ) ama uğraşmayıp 750 w aldım yine HİGH POWER güven veriyor marka çünkü

hocam deepcool markasinindan ziyade spesifik urun bazli konusmak lazim. cogu psu saticisi kendi uretmiyor bu urunleri zaten. belli basli ureticilerden hazir platformlari aliyorlar ve kendi markalarini basarak satiyorlar bu urunleri. yani deepcool markasinin kotu bir urunu de olabilir iyi bir urunu de olabilir. ureticisi ve ureticinin hangi platformu oldugu konusu daha onemli.
Sağolasın üstad eywallah

Markayla alakalı olacağını sanmıyorum biraz şans işi bence 10 kişiden 9 unun önereceği HİGH POWER 600w psum yandı benimde geçen .

Tamiri basittir muhtemelen(kapasitor patladı herhalde ) ama uğraşmayıp 750 w aldım yine HİGH POWER güven veriyor marka çünkü
ben de hiç tamirle uğraşmayı düşünmedim acaba tamir edilse daha mı mantıklı

ben de hiç tamirle uğraşmayı düşünmedim acaba tamir edilse daha mı mantıklı
Hocam dışarda tamir ettirirsen muhtemelen çok fazla işçilik alırlar kimse PSU ile uğraşmıyor inanılmaz zahmetli.bir cihaz garantisi olsa direk uğraşmayıp onlar bile değiştiriridi herhalde

Ben sormuştum baya kişiye ya abartı fiyat söylüyorlar ya da yapmıyoruz diyorlar

Ben kendim araştırıp yapmayi deniycem boş olduğumda biraz hevesin varsa sen de araştırıp bakanilrsin ufak bir kapasitör yanmıştır 10 liraya alır değiştirirsin mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri