Neler Yeni

Bilgisayarı açtığımda patır patır sesler geliyor

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Eren
Arkadaşlar bu ses sadece bilgisayarı ilk açtığımda oluyor kapat aç yaptığımda bir sorun olmuyor. Sesin PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü gürültülü bir ses çıkıyor. Tabiri caiz ise bir arabanın cold start sesine benzer bir ses çıkıyor gürül gürül. Sorun nedir sizce? Veya bu bir sorun mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan b
bilgisayarını temizlemeyi düşünebilirsin.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aliço62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ali
Hocam sen daha öncede yazmıştın ocak aylarında senin sorun devam mi ediyor. Temizle kasanı ondan sonra tüm fanlarının yapraklarını kontrol et çatlak kırık varmı. Detaylı temizlik yap bakalım ne olacak sonra. PSU'dan güç kablosunu çekte çarpılma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Patır patır dediğin sesi çözemedim belki de Kasa fanlarından birinin yaprakları kırık olabilir.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sen daha öncede yazmıştın ocak aylarında senin sorun devam mi ediyor. Temizle kasanı ondan sonra tüm fanlarının yapraklarını kontrol et çatlak kırık varmı. Detaylı temizlik yap bakalım ne olacak sonra. PSU'dan güç kablosunu çekte çarpılma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Patır patır dediğin sesi çözemedim belki de Kasa fanlarından birinin yaprakları kırık olabilir.
Tamamdır hocam sağolun tavsiyeniz için. Evet sorun hiç düzelmedi hala devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,351
Üyeler
172,217
Son üye
mustafa. 06
Top Bottom