PSU tam olarak ne oluyor bu konularda pek bilgim yok da bir de az önce bilgisayarcıya teslim ettim yarın alacağım o ayarlar mı fişini vs?psu ya giren bir kablo yok mu?
bilgisayarcıya niye teslim ediyorsunuz?PSU tam olarak ne oluyor bu konularda pek bilgim yok da bir de az önce bilgisayarcıya teslim ettim yarın alacağım o ayarlar mı fişini vs?
Hocam öyle bir saçmalık olamaz, güç kablosu gönderilmeyen sistem mi olur?PSU tam olarak ne oluyor bu konularda pek bilgim yok da bir de az önce bilgisayarcıya teslim ettim yarın alacağım o ayarlar mı fişini vs?
Normalde sistemin montajı yapılsın seçeneğini seçmiştim fakat montajlanmamış o sebeple verdimbilgisayarcıya niye teslim ediyorsunuz?
firmaya yazsaydınızNormalde sistemin montajı yapılsın seçeneğini seçmiştim fakat montajlanmamış o sebeple verdim
tamamdır şimdi bilgisayarcıya soracağım güç kablosu var mı içinde diye yoksa arayacağımHocam öyle bir saçmalık olamaz, güç kablosu gönderilmeyen sistem mi olur?
Aldığınız yeri arayıp söyleyin güç kablosu çıkmadı diye.
hazır sistem ile birlikte bileşenlerin kutuları da gönderilir. ssd/ram gibi boş kutular ile birlikte power güç kablosu ANAKART kutusunun içine konulur....Arkadaşlar ben tebilondan sistem aldım eve de geldi bir sıkıntı yok ama kasada prize takabileceğim fiş yok göremedim nasıl açacağım bilgisayarı yardımcı olur musunuz?
Çok sıkıntı etmedim ya tanıdık bilgisayarcı var ona teslim ettim bir gün içinde yapacak herhaldefirmaya yazsaydınız
tanıdık olunca daha iyi kazıklıyor : ))Çok sıkıntı etmedim ya tanıdık bilgisayarcı var ona teslim ettim bir gün içinde yapacak herhalde
Şimdi sordum bilgisayarcıya cevap bekliyorum haber vereceğimhazır sistem ile birlikte bileşenlerin kutuları da gönderilir. ssd/ram gibi boş kutular ile birlikte power güç kablosu ANAKART kutusunun içine konulur....
aaa yok yok güvenilir adam ya umarım öyledir yanitanıdık olunca daha iyi kazıklıyor : ))
Tabilona geri gönderseydiniz, destek hattı ile iletişim kurarak boşa masrafa gerek yok adam topluyorum ayağına 500 1000 tl para alır en az, psu kablosuda yoksa 200 tl ver der ne anladın bu işten?Şimdi sordum bilgisayarcıya cevap bekliyorum haber vereceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aaa yok yok güvenilir adam ya umarım öyledir yani