Bilgisayarı Nasıl Televizyona Bağlarım?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,092
Durum şöyle, bilgisayarımı televizyona bağlayıp gamepad ile pes oynamak istiyorum ama şöyle bi sıkıntı var:

Televizyon duvara monte edildi duvarda, altında bir şey yok sadece yanında masa var. Ayriyeten arka kısmını zar zor görebiliyorum, hdmi kablosu bağlı fakat çıkarsam bile geri takamam büyük ihtimalle. Ayrıca kablo çok kısa. Ne yapılabilir acaba bu durumda?

uzatma kablosu yokmu ?

Duvara montajlıysa bile arka demirden televizyonu çakarbilirsin o şekilde bağlantını yap kablo kalsın istediğin zaman takar oynarsın..

Eğer televizyon ve pc de wifi var ise kablosuz ekran olarak televizyonu seçebilirsin.

Durum şöyle, bilgisayarımı televizyona bağlayıp gamepad ile pes oynamak istiyorum ama şöyle bi sıkıntı var:

Televizyon duvara monte edildi duvarda, altında bir şey yok sadece yanında masa var. Ayriyeten arka kısmını zar zor görebiliyorum, hdmi kablosu bağlı fakat çıkarsam bile geri takamam büyük ihtimalle. Ayrıca kablo çok kısa. Ne yapılabilir acaba bu durumda?
Arkadaşın dediği gibi çıkartması zor değil çocuğu hafifçe yukarı kaldırıldığında çıkıyor. Çıkartarak yapabilirsin bağlantıyı.

Arkadaşın dediği gibi çıkartması zor değil çocuğu hafifçe yukarı kaldırıldığında çıkıyor. Çıkartarak yapabilirsin bağlantıyı.
Aynen zaten televizyon duvar monteli biraz kendinize doğru çekip kabloyu takın.

Hdmı ile bağlanıyor ama ekran yenilemesi düşüş olabilir ve televizyonun kaç p dikkat et 720 altındaysa ekranda büyük oldugundan pixeller sayılıyo zevk almazsın

Geri