Neler Yeni

Bilgisayarı temizlemelimiyim biraz korkuorumda

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar.Ben laptopu temizlmek istiyorum fanları falan birde termal macun yenilicem onuda birazdan konu açacağım termal macun önerin diye.Elektrik üretir elimde patlamasından korkuyorum sizce temizleyeyimmi ?

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Merhaba arkadaşlar.Ben laptopu temizlmek istiyorum fanları falan birde termal macun yenilicem onuda birazdan konu açacağım termal macun önerin diye.Elektrik üretir elimde patlamasından korkuyorum sizce temizleyeyimmi ?
Biraz bilgilen açabilirsin problem olmaz
Mx4 kullan

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Bilginiz yoksa hiç girişmeyin derim o işlere.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
işlemciyi düzgün tak da sonra pinleri yamultursun.

DaffyGraphic

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Aslında çok zor değil. YouTubedan videolara bakarak biraz biraz çözebilirsin. Eğer yapamam diyorsan mahalle bilgisayarcılarından uzak dur derim.

DaffyGraphic

80+ Silver
Aslında çok zor değil. YouTubedan videolara bakarak biraz biraz çözebilirsin. Eğer yapamam diyorsan mahalle bilgisayarcılarından uzak dur derim.
Yok ya şehirde bir bilgisayarcı vardı herşeyimi ona yaptırıyom baya iyi yapıor.Gidip yaptırcam ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtubedan videolara baktım çok kolay geldi sadece kasa kapağını çıkarmakta zorlanabilirim.Klavyeyi çıkartıp sökmem gerek.Ondan sonrası kolay fanları sökücem.içindeki tozları alcam.Termal macunu sürcem.Sonra yerine montelicem fanları.Ve laptopun kasasını monte edeceğim yerine

Top Bottom