Bilgisayarı verimli kullanma

Reaksiyon skoru
1
Herkese merhaba öncellikle pc oyun oynarken son zamanlarda olmaması gereken şeyler oluyor parçalarımı tam verimli kullanamdığımı hissediyorum bunu nasıl düzelte bilirim acaba
(aldığımdan beri hiç bir ayar yapmadım bilgisayara)
pc özellikleri;
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11700F @ 2.50GHz 2.50 GHz
RAM 16,0 GB
Ekran Kartı Nvidia 3060 Ti 8 GB
İşletim Sistemi Windows 11 Pro

Herkese merhaba öncellikle pc oyun oynarken son zamanlarda olmaması gereken şeyler oluyor parçalarımı tam verimli kullanamdığımı hissediyorum bunu nasıl düzelte bilirim acaba
(aldığımdan beri hiç bir ayar yapmadım bilgisayara)
pc özellikleri;
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11700F @ 2.50GHz 2.50 GHz
RAM 16,0 GB
Ekran Kartı Nvidia 3060 Ti 8 GB
İşletim Sistemi Windows 11 Pro
Verimlilikten kastınız nedir fps mi düşüyor takıkmalar mı oluyor je tür bişi

Verimlilikten kastınız nedir fps mi düşüyor takıkmalar mı oluyor je tür bişi
fps düşüyor mesela gta 5 normla ayarlarda 100 fps veriyor, fortnite max 100 fps veriyor daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum yani sistemimin özellikleride kötü değil ama böyle olması tuhaf

fps düşüyor mesela gta 5 normla ayarlarda 100 fps veriyor, fortnite max 100 fps veriyor daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum yani sistemimin özellikleride kötü değil ama böyle olması tuhaf
Fortnite bilmiyorum da gayet normal GTA 5 değeri kaç bekliyorsun ki ?

Fortnite bilmiyorum da gayet normal GTA 5 değeri kaç bekliyorsun ki ?
gta 5 teki fpsler vence pek normal değil benim pc özellik bakımından çok daha altından kalmasına rağmen gta 5 nerdeyse en yüksek ayarlarda dropluda olsa mağlum ekran kartı 4gb vram yetişmiyor neyse dropluda olsa 80-90 arası gidip geliyor tabi ben drop yememek içim yükseğe çekip oynuyorum orası ayrı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,017
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri