bilgisayarım 64 bit çalışır mı ?

işlemci 64 bit destekliyor ama windows 10 önermem windows 8 kullanmanızı öneririm

işlemci e8400
ekran kartı nvidia geforce 9400 gt
4gb ram
msı 7529 anakart
sizce en azından valorant oynatır mı ?
valorant çok zor be reis işlemci 90 tl ama 5 fps oynarsın knk moralini bozmak istemem ama öyle 3k 4k bi paran varsa bi apu sistem topla onunla oynarsın

işlemci 64 bit destekliyor
daha önce 64 bit e yükseltmiştim ve acayip kasıyordu hiç bişi yapılmıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valorant çok zor be reis işlemci 90 TL ama 5 fps oynarsın knk moralini bozmak istemem ama öyle 3k 4k bi paran varsa bi apu sistem topla onunla oynarsın
yakında yeni pc alıcam da sadece sınırlarını bilmek istedim ekran kartı hariç herşeyim hazır hatta

daha önce 64 bit e yükseltmiştim ve acayip kasıyordu hiç bişi yapılmıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
64 bitte nasıl kasıyor anlamadım 32 bit te ramin bir miktarı kullanılabilir 64 bite geçince kullanılan ram miktarı da artar

64 bitte nasıl kasıyor anlamadım 32 bit te ramin bir miktarı kullanılabilir 64 bite geçince kullanılan ram miktarı da artar
evet öyle ama inanılmaz bir donma vardı hiç bişi yapılmıyordu belkide bilgisayarcı yanlış bişi yaptı kendim yapmamıştım o zaman çok anlamadığım için

evet öyle ama inanılmaz bir donma vardı hiç bişi yapılmıyordu belkide bilgisayarcı yanlış bişi yaptı kendim yapmamıştım o zaman çok anlamadığım için
bilgisayarcılara pek güven olmaz (işini hakkıyla yapanlara lafım yok)

64 bitte sistem daha fazla ram vs kullanır bu yüzden kasabilir zaten konu sahibinde 4gb ram var 32bit sistemde 4gb ram'den üstüne çıkmaz tavsiyem linux kurmanız(eğer oyun oynamayacaksanız).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,342
Üyeler
195,602
Son üye
rikanro
Geri