Çözüldü✓ Bilgisayarım açılmıyor.

zodiac

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar bugün kargom geldi ve ssd, kasa, psu, anakart ve ramim elime ulaştı apu sistem kuracağım için bir tek eksik cpu kaldı o da elime ulaşana kadar pc nin montajını yapayım dedim yaptım fakat psu yu fişe takınca fanlar dönmüyor bunun sebebi bir arıza mı yoksa cpu nun olmamasımı yardımcı olursanız sevinirim.
15948190505613008064886387040586.jpg

Dostum işlemci yokken niye açmayı deniyorsun

İlk kez topluyorum bu yüzden pek bir bilgim yok videolardan bakarak monyajını yapmaya çalıştım bir daha aman
Bir sıkıntı çıkarmaz işlemci omladanda pc fanlrı döner sen büyük ihtimal güç pinlerini yanlış bağladın ama yinede işlemcisiz açma yani

Bir sıkıntı çıkarmaz işlemci omladanda PC fanlrı döner sen büyük ihtimal güç pinlerini yanlış bağladın ama yinede işlemcisiz açma yani
Bir soru daha sorayım fanların hiç birini anakarta takacak parça yok psu kablolarının ucu gibi 4 fanda arka arkaya bağlanmış ben de bir ucuna psu kablosu bağladım öyle yapıldığını düşündüğüm için doğrumu yapmışım sizce

Bir soru daha sorayım fanların hiç birini anakarta takacak parça yok PSU kablolarının ucu gibi 4 fanda arka arkaya bağlanmış ben de bir ucuna PSU kablosu bağladım öyle yapıldığını düşündüğüm için doğrumu yapmışım sizce
Çoğu kasanın arkasında küçük bir kart olur fanların bağlanacağı bir kart eğer öyle ise doğru

Fooğraftan bir şey anlamadım bu fanların bağlandığı yermi?
Evet fanların kablosu böyle bana geldiğinde hepsi arka arkaya böyle takılmıştı bende psu kablosu taktım ucuna yani anakarta bağlanacak hiç bir çıkışı girişi yok fotoğraftaki gibi 4 tane fanın kablosu bu şekilde

Ekler

• 15948204671802491301815715657848.jpg
    15948204671802491301815715657848.jpg
    1 MB · Hit: 26
Evet fanların kablosu böyle bana geldiğinde hepsi arka arkaya böyle takılmıştı bende PSU kablosu taktım ucuna yani anakarta bağlanacak hiç bir çıkışı girişi yok fotoğraftaki gibi 4 tane fanın kablosu bu şekilde
Güç kaynağını buraya bağladıysanız sıkıntı çıkmaz

Geri