Bilgisayarım aniden elektrik gider gibi kapanıyor

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle iyi forumlar bilgisayarım 1 haftadır falan kendi kendine oyunda veya chromede gezerken aniden kapanıyor 2-3 gün önce işlemcinin termal macununu yenilettim ısı değerleri yüksekti şimdi düşük ama yine kapanıyor örnek cs2 ye tıklayıp oyun açıldığı an kapanıyor sorun nedir nasıl çözebilirim

Sistem özellikleri

Cpu : amd ryzen 3 3500
Ekran kartı : amd Radeon rx 580
Ram : teamforce 8x2
Ssd : Samsung 500gb

Son düzenleme:
cs başlatma seçeneklerinde işlemci ile ilgili bir kod eklemiş olabilir misin? İşlemci çekirdek sayısı gibi ve işlemci ayarları gibi bir şey yaptın mı windowsda?

Öncelikle iyi forumlar bilgisayarım 1 haftadır falan kendi kendine oyunda veya chromede gezerken aniden kapanıyor 2-3 gün önce işlemcinin termal macununu yenilettim ısı değerleri yüksekti şimdi düşük ama yine kapanıyor örnek cs2 ye tıklayıp oyun açıldığı an kapanıyor sorun nedir nasıl çözebilirim
aynısını yaşıyordum eski bilgisayarımda, psunun fanının döndüğüne emin ol dönmüyorsa kalem malem bir şeyle döndür fanı kendi dönmeye başlar.

cs başlatma seçeneklerinde işlemci ile ilgili bir kod eklemiş olabilir misin? İşlemci çekirdek sayısı gibi ve işlemci ayarları gibi bir şey yaptın mı windowsda?
Yok hocam zaten olay tek csde değil tüm oyun falan farketmiyor kapanıyor

Birden çok sebep olabilir ama 3 büyük sebep olabilir. 1- Laptop ise adaptör veya pil masaüstü ise güç kaynağı 2- ram sorunu 3- bios ayarlarında sorun olabilir.

Birden çok sebep olabilir ama 3 büyük sebep olabilir. 1- Laptop ise adaptör veya pil masaüstü ise güç kaynağı 2- ram sorunu 3- bios ayarlarında sorun olabilir.
Masaüstü ya ramlerin bozuk olduğunu anlamamın bir yolu yokmu ve bios derken neyi kastetdiniz hocam

Windows bellek tanıma aracı var youtubeden buna bakarak yaparsan daha kolay olur. Bios ayarları ile oynadıysan eğer dedim. Psu ile ilgili fanlarına bi baksana çalışıyor mu?

Windows bellek tanıma aracı var youtubeden buna bakarak yaparsan daha kolay olur. Bios ayarları ile oynadıysan eğer dedim. Psu ile ilgili fanlarına bi baksana çalışıyor mu?
bios ayarlarıyla oynamış olabilirim de sıfırlama yolu vardı herhalde

Occt den power/ram testi vs yapip deneyebilirsin.

Sistem özellikleri

Cpu : amd ryzen 3 3500
Ekran kartı : amd Radeon rx 580
Ram : teamforce 8x2
Ssd : Samsung 500gb
PSU markanı ve Watt değerinide eklemen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri