Neler Yeni

Yardım Bilgisayarım aniden kapanıyor? Hangi Soğutucuyu almalıyım?

Irisiumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tolga Yalçınkaya
Bilgisayarım aniden kapandı bunu bir kaç kere yapınca sıcaklık değelerindendir diye düşünüp sıcaklık testi yaptım ve düşündüğüm gibide oldu bilgisayar boştayken cpu 50 civarı, %100 yük altında 90 derecelere kadar ulaştı. Sizce hangi soğutucuyu almalayım? Çok fazla bütçem yok ona göre önerebilirseniz sevinirim.
İşlemcim Amd Ryzen 5 5600
Kasam Aerocool AirHawk Duo

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
hedef gösteriliyorum
AK400 işini görür gibi. veya bir tane Dark Freezer vardı da hatırlayamadım hatırlarsam yazarım affet.
bütçeni belirtsen daha iyilerini de önerirler konuya gelenler

Irisiumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tolga Yalçınkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AK400 işini görür gibi. veya bir tane Dark Freezer vardı da hatırlayamadım hatırlarsam yazarım affet.
bütçeni belirtsen daha iyilerini de önerirler konuya gelenler
teşekkürler, 1k 1.5k arası bir bütçe ayırabilirim sanırım

Captain Barbossa

80+ Bronze
Uyguna 5600 e yetecek dark 123 var 500 TL civarı. Bütçem var deniyorsa 2. linkteki

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim Halil Nergiz
Bilgisayarım aniden kapandı bunu bir kaç kere yapınca sıcaklık değelerindendir diye düşünüp sıcaklık testi yaptım ve düşündüğüm gibide oldu bilgisayar boştayken cpu 50 civarı, %100 yük altında 90 derecelere kadar ulaştı. Sizce hangi soğutucuyu almalayım? Çok fazla bütçem yok ona göre önerebilirseniz sevinirim.
İşlemcim Amd Ryzen 5 5600
Kasam Aerocool AirHawk Duo

Soğutucular konusunda pek bilgim yok ama şunu söyleyebilirim iyi bitane almalısın çünkü AMD Intel gibi 100 e çıkamaz dayanamaz 95 te bozulur o yüzden sakin PC yi yorma ve fan alırım termal macun kullan kesinlikle

Top Bottom