Neler Yeni

Bilgisayarım Birden Dondu

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Şuana kadar sadece 2 defa oldu 2sindede film izlerken oldu bu konuda anlattığım gibi oldu sorun birden film dondu ve klavye ile mouse ışığı söndü bugün öğlen gibi csgo oynarken olmuştu ama böyle değildi sadece kulaklıkta bir cızırtı yapmaya başlamıştı ve mouse çalışmamıştı reset atınca düzelmişti

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Güç kaynagında sorun var cızırtı yapıyorsa muhtemelen elektrik kaçağıyla alakalı kısa devre yapıyor diye düşünüyorum bilgisayarcıya götürmekte fayda var. eğer bilgisayar laptop ise ya bataryan sorunlu yada güç girişi, güç kablosu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güç kaynagında sorun var cızırtı yapıyorsa muhtemelen elektrik kaçağıyla alakalı kısa devre yapıyor diye düşünüyorum bilgisayarcıya götürmekte fayda var. eğer bilgisayar laptop ise ya bataryan sorunlu yada güç girişi, güç kablosu
yanlışım var ise düzeltin.

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlışım var ise düzeltin.
ama cızırtı sadece bugün oldu o da kulaklıkta vardı sadece sistemde bir şey yoktu kulaklığı çıkarıpta dinledim kasadan gelen ses var mı diye normaldi gayet normal çalışıyor gibiydi sadece kulaklığı takınca cızırtı vardı

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
ama cızırtı sadece bugün oldu o da kulaklıkta vardı sadece sistemde bir şey yoktu kulaklığı çıkarıpta dinledim kasadan gelen ses var mı diye normaldi gayet normal çalışıyor gibiydi sadece kulaklığı takınca cızırtı vardı
o zaman akım ile alakalı bir sıkıntı olabılır ilerde büyeyecektir bu tür arızalarda pek bilgim yok bilen bir bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ederim

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman akım ile alakalı bir sıkıntı olabılır ilerde büyeyecektir bu tür arızalarda pek bilgim yok bilen bir bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ederim
hmmm anladım ben yinede sabah konuyu bi tekrar yükseltirim belki bilen biri çıkar çıkmazsa gösteririm birine çok sağol yinede :)

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
hmmm anladım ben yinede sabah konuyu bi tekrar yükseltirim belki bilen biri çıkar çıkmazsa gösteririm birine çok sağol yinede :)
ne demek dostum iyi geceler <3

Top Bottom