malware taraması bitti
modem resetledim,
arka planımı düzelttim,
malware taraması yapıyorum.
Format at wallpaper değiştiren hacker da iyiymişMerhaba,
Bilgisayarımı biri hackledi, normalde kendi oluşturduğum masaüstü arka planım vardı, Türk bir teknik direktörün fotoğrafını arka planıma koydular o şekilde fark ettim.
Nasıl çözebilirim?
Hackleyen kişiyle hemşeriyiz sanırım .
fotografa koptum hocam valla ya format atın kurtulun
Bilgisayarını geçmiş bir yedeğe almayı deneyebilirsin.Format atmadan çözüm yok mu?
Nasıl yapacağımı bilmiyorum, hacklendi yazdım da hacklendi mi onu da bilmiyorum.Bilgisayarını geçmiş bir yedeğe almayı deneyebilirsin.
Başlat a geri yükleme noktası oluştur yaz enterle açılan sayfada sistem geri yükleme var ona bas sonra ileri de önüne geçmiş yedek çıkması lazım aşağıda geçmiş yedekleri göster var onada basıp geçmişi görebilirsin oradan seç yükle.Nasıl yapacağımı bilmiyorum, hacklendi yazdım da hacklendi mi onu da bilmiyorum.
Her işimi yapıyorum ama 2 defa wallpaperım değişti onun dışında bişey olmadı.
İnterneti kapat usb belleğine malwarebytes yükle modeli resetleMerhaba,
Bilgisayarımı biri hackledi, normalde kendi oluşturduğum masaüstü arka planım vardı, Türk bir teknik direktörün fotoğrafını arka planıma koydular o şekilde fark ettim.
Nasıl çözebilirim?
Modemi resetledim,İnterneti kapat usb belleğine malwarebytes yükle modeli resetle
Forza Horizon 4 için microsoft store hesabı satın aldım fakat onlar bilgisayarıma müdahale edemez ki, 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum.Ortak Microsoft hesabı kullanıyor olabilirsin. Çıkış yap.