Bilgisayarım çalındı lütfen yardım edin

978 mesajımdan 3 5 i trol aha profilim orda bakabilirsin işinize gelmiyosa saçma deyin ama trol hiç demeyin biraz idareci olun hem hemen kırmayın insanı daha 3 5 mesajda ve tonguçada gelirsek adamlar trnin en büyükte ders kanalı bi zamanlar kitaplarıda deli gibide satıyodu çok popülerdi devirmi değişti noldu
10 mesajın 5 i troll kendi yazdıgın şeyleri bilmiyormusun?

cevap verdigin arkadasi cok takma hocam @Gravewormszr hocamiz bu arkadas ile tartisma tarzi bisey yasadi sonucunda ugrasmaya degmez diyerek birakti diye hatirliyorum

Gereksiz bir insandır kendisi. Konuyu bulandırmanın anlamı yok, arkadaşa fikri varsa geçmiş olsun desin geçsin. Dalga geçmek için, mesaj sayısını arttırmak için bir şeyler yazmaya gerek yok.

Arkadaşlar selamlar bi kargo şirketi leptopumu çaldı bilgisayarı bulma imkanımız varmı 9 aydır davalığız kargo şirketi ile çalmadığını ima ediyorlar elimde olan bilgiler cihazın faturası imei numarası ve seri numarası bulunabilir mi bu bilgilerle?

Kardeş büyük geçmiş olsun da çalınmamıştır da kaybolmuştur ki bu da gayet normal. Eğer çalındıysa apayrı bir durum. Avukat tanıdığın varsa bir danış bakalım. Yoksa da en azından 2k ayırıp normal bir avukata gidip fikrini danış, ne yapabileceğini öğren. Öyle hırsızlık ya da suçu üstlenmemek var mı ya?

Gereksiz bir insandır kendisi. Konuyu bulandırmanın anlamı yok, arkadaşa fikri varsa geçmiş olsun desin geçsin. Dalga geçmek için, mesaj sayısını arttırmak için bir şeyler yazmaya gerek yok.
Hocam ben bi şey demedim geçen bana kızıyorsun arkamdan atıp tuttun diye burda gereksiz insan falan diyosun bi dedin bi dedini tutmuyo neyse o olayı çoktan geçti gitti yapalımda benim dedim şeydede hiç bişey yok 9 ay önce çalınmış bi bilgisayarın toz kırıntısı kalırmı sen söyle? geçende açmıyım açmıyım diyorum geçende aynısını dedin mesaj sayısını falan biri bana paramı verecek aha sen mesaj arttırdın al sana 50 lira 100 lira takmışsın mesaj işine işine gelmiyosa boş mesaj yazma boş yapma de bi şey de başım üstüne mesaj sayısı arttırma olayı ne

Arkadaşlar selamlar bi kargo şirketi leptopumu çaldı bilgisayarı bulma imkanımız varmı 9 aydır davalığız kargo şirketi ile çalmadığını ima ediyorlar elimde olan bilgiler cihazın faturası imei numarası ve seri numarası bulunabilir mi bu bilgilerle?
geçmiş olsun artık yapacak pek bir şey yok dava açsan 3 yıla anca sonuçlanır ozaman fiyatı 20x artacak umarım birdaha olmaz o bilgilerle bulmakda zor adamlar 9 ayı bırak 2 saatte parçalayıp parça parça satmışlardır

Hocam ben bi şey demedim geçen bana kızıyorsun arkamdan atıp tuttun diye burda gereksiz insan falan diyosun bi dedin bi dedini tutmuyo neyse o olayı çoktan geçti gitti yapalımda benim dedim şeydede hiç bişey yok 9 ay önce çalınmış bi bilgisayarın toz kırıntısı kalırmı sen söyle? geçende açmıyım açmıyım diyorum geçende aynısını dedin mesaj sayısını falan biri bana paramı verecek aha sen mesaj arttırdın al sana 50 lira 100 lira takmışsın mesaj işine işine gelmiyosa boş mesaj yazma boş yapma de bi şey de başım üstüne mesaj sayısı arttırma olayı ne
Ve ne dalga geçmesi

cevap verdigin arkadasi cok takma hocam @Gravewormszr hocamiz bu arkadas ile tartisma tarzi bisey yasadi sonucunda ugrasmaya degmez diyerek birakti diye hatirliyorum
Sen söylesene yazdıklarıma bi baksın engellemişmi napmış bildirimmi gelmiyo cevap veresi yoksa muhattabı değilsemde böyle hakkımda cevabımın mesajımın altında konuşmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

git ve keloğlanını izlemeye devam et birde annen biberonunu getirsin
Kendimi yüceltme falan değilde gerçekte belkide yüzüne bakamıycan adama klavye başından biberon anne falan karıştırması yapman

Sen söylesene yazdıklarıma bi baksın engellemişmi napmış bildirimmi gelmiyo cevap veresi yoksa muhattabı değilsemde böyle hakkımda cevabımın mesajımın altında konuşmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendimi yüceltme falan değilde gerçekte belkide yüzüne bakamıycan adama klavye başından biberon anne falan karıştırması yapman
yüzüne de bakarım aga nesin allah felanmısın tövbe, herkesin tek canı var yani :D asmkdmaksd

Aşa herkesin tek canı var tabide anne biberon getirme falan üstelik sana ben hiçbişeyde demedim tanımam etmem senlik bi olay yok birden böyle şeyler demen
seni biliyorum adamlarin dediği gibi trollüyon mesaj yazmadığıma bakma :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,739
Üyeler
184,973
Son üye
Eray01982
Geri