Bilgisayarım Çok Donuyor

InfluxAlp

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar bilgisayarım aslında iyi donanımlara sahipken çok fazla donuyor hiç tepki vermiyor oyun oynarken hatta bu sorunu yazarken bile bi kere mavi ekran verdi hatanın adı memory diye başlıyodu 2 kelimeydi adını hatırlamıyorum youtubedan sorunu araştırdım bios pilinde yada ramlerde bir sıkıntı olabilir demişti adam bios pilimi değiştirdim ama gene etki etmedi en son bilgisayarım açılmıyordu tamire götürdüğümde adam bilgisayara format atmıştı ve ssd olmasına rağmen windwosu ona kurmamıştı bozuk diye sonra bende bir sata kablosu alıp ssd çalışıyomu diye baktım ssd çalışıyodu format attım ssdye yükledim windowsu
1-2 ay oldu donmalar başladı şuanda ilk hatayı oyun oynarken bi anda mavi ekran vermişti bşata bahsettiğim memory hatsı ondan sonra artık mavi ekran vermiyordu sadece donuyor kalıyor kilitleniyodu restart atmadan çözülmüyordu restart attıktan sonra windows ssd de olmasına rağmen 10 dk bekliyordum açılırken neden acaba bir bileni varmı çok acil yardım ederseniz sevinirim

Crystal Disk İnfo Programını indirip ss atmanı rica edicem

birde Crystal Disk Mark ile hız testi yapıp buraya ss atın

ayrıca bellekleri test et bi tane test vardı dilimin ucunda ama hatırlamıyorum , hatırlayan varsa bellekleri test ettiğimiz testin adını yazsın buraya

Crystal Disk İnfo Programını indirip ss atmanı rica edicem

birde Crystal Disk Mark ile hız testi yapıp buraya ss atın

ayrıca bellekleri test et bi tane test vardı dilimin ucunda ama hatırlamıyorum , hatırlayan varsa bellekleri test ettiğimiz testin adını yazsın buraya
Post automatically merged:

test bi 10-15 dk sürdü yazma okuma normalmi

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    51.9 KB · Hit: 90
  • 2.PNG
    2.PNG
    22.5 KB · Hit: 88
test bi 10-15 dk sürdü yazma okuma normalmi
hayır , hiç normal değil

yazma okuma hızlarıda vaat edilenin çok altında , MemTest86 ile belleklerinide test edermisin rica etsem

Ekler

• 4.PNG
    4.PNG
    351.6 KB · Hit: 93
Geri