Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ısınıyor. Bu dereceler normal mi?

Isofyan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,277
Arkadaşlar selam. Msi GE60 2OE yaklaşık 8 senelik bir leptop sahibiyim. Geçen günlerde bilgisayarın çok ısındığını farkettim ve termal macunu değiştirme süremin geldiğini hatırladım. Bugün yaklaşık 3-4 saat önce macun değişimini yaptım. Artic MX4 macun sürdüm ancak 10-20dk gta5 oynadıktan sonra sıcaklığı kontrol ettiğimde bu manzara ile karşılaştım. Bu değerler normal mi acaba?
image.png

sadece termal macun değil tam temizliğini yaptırsaydın bence normal değil bu

sadece termal macun değil tam temizliğini yaptırsaydın bence normal değil bu
Fanını falan daha önce temizlemiştim zaten ki tekrar elden geçirdim gayet temiz içi. Üstelik altında soğutusu da var :(

Arkadaşlar selam. Msi GE60 2OE yaklaşık 8 senelik bir leptop sahibiyim. Geçen günlerde bilgisayarın çok ısındığını farkettim ve termal macunu değiştirme süremin geldiğini hatırladım. Bugün yaklaşık 3-4 saat önce macun değişimini yaptım. Artic MX4 macun sürdüm ancak 10-20dk gta5 oynadıktan sonra sıcaklığı kontrol ettiğimde bu manzara ile karşılaştım. Bu değerler normal mi acaba?
image.png
Bnce biraz fazla kısa temizligini ve MSI afterburner kullanarak atarmisin

Bnce biraz fazla kısa temizligini ve MSI afterburner kullanarak atarmisin
Leptop kullanıyorum masaüstü değil
Hocam biraz takıldım öyle de sorun yok gibi sanki bu değerler fena değil sanırım.
image.png

image.png

Fanını falan daha önce temizlemiştim zaten ki tekrar elden geçirdim gayet temiz içi. Üstelik altında soğutusu da var :(
normal hiç değil o zaman uzman değilim konularda yanlış yönlendirme yapmayayım kendi çapımda biliyorum

image.png
Normal değil sanırım ihtiyarın ömrü bitiyor :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri