bilgisayarım cok kasıyor

Arlprt

80+
Reaksiyon skoru
36
arkadaşlar bilgisayarım gayet iyi i5 10400 f rtx 3070 var fakat galiba bir virüs var gta 5 de bile oyunum kasıyor a ve 2 ay önce 100 fps den fazla alıyordum tüm oyunlarda düşük fps alıyorum param yok bu sorunu ücretsz olarak nasıl çözebilirim

Malwarebytes veya Kaspersky Free indirip tam tarama yap.
Windows bazen sürücüleri karıştırıyor. DDU ile ekran kartı sürücünü güvenli modda sil, sonra Nvidia'nın sitesinden sıfırdan kur. Benim tecrübeme göre bu çözer.

Ekstra MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklıklara bak. İşlemci 90 dereceyi geçiyorsa kendini korumaya alıp yavaşlatıyordur, toz temizliği gerekebilir.

Görev yöneticini bir gösterebilir misin
neresini göstereyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malwarebytes veya Kaspersky Free indirip tam tarama yap.
Windows bazen sürücüleri karıştırıyor. DDU ile ekran kartı sürücünü güvenli modda sil, sonra Nvidia'nın sitesinden sıfırdan kur. Benim tecrübeme göre bu çözer.

Ekstra MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklıklara bak. İşlemci 90 dereceyi geçiyorsa kendini korumaya alıp yavaşlatıyordur, toz temizliği gerekebilir.
hayır geçmyior

muhtemelen format usb si kurmayı bilmiyordur ve pc ciye 500 lira vermek istemiyordur
İnşallah öyledir. Ben de öyle anlamak istedim şahsen. Format çözer büyük ihtimal problemini.
Dışarda format + temizlik 1500 olmuş zaten. Bu kadar mistik ne yapıyorlarsa.

İnşallah öyledir. Ben de öyle anlamak istedim şahsen. Format çözer büyük ihtimal problemini.
Dışarda format + temizlik 1500 olmuş zaten. Bu kadar mistik ne yapıyorlarsa.
Malesef ki öyle bi format için 500 tl vermek istemiyorum ama tek. Çözüm o gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,953
Üyeler
187,751
Son üye
LinuxPengueni
Geri