arkadaşlar bilgisayarım gayet iyi i5 10400 f rtx 3070 var fakat galiba bir virüs var gta 5 de bile oyunum kasıyor a ve 2 ay önce 100 fps den fazla alıyordum tüm oyunlarda düşük fps alıyorum param yok bu sorunu ücretsz olarak nasıl çözebilirim
denedim virüs yok diyor ama virüs olduğundan eminimKaspersky indirip bilgisayarını bir tara
ayarlardan sıfırlasam olurmu format pahalı geliyorFormat atarak![]()
neresini göstereyim ?Görev yöneticini bir gösterebilir misin
hayır geçmyiorMalwarebytes veya Kaspersky Free indirip tam tarama yap.
Windows bazen sürücüleri karıştırıyor. DDU ile ekran kartı sürücünü güvenli modda sil, sonra Nvidia'nın sitesinden sıfırdan kur. Benim tecrübeme göre bu çözer.
Ekstra MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklıklara bak. İşlemci 90 dereceyi geçiyorsa kendini korumaya alıp yavaşlatıyordur, toz temizliği gerekebilir.
görev yöneticinde yüksek bir işlem gücü veya bellek kullanan bir dosya var mıneresini göstereyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır geçmyior
Pahalı geliyor derken tam olarak anlamadım?denedim virüs yok diyor ama virüs olduğundan eminim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayarlardan sıfırlasam olurmu format pahalı geliyor
muhtemelen format usb si kurmayı bilmiyordur ve pc ciye 500 lira vermek istemiyordurPahalı geliyor derken tam olarak anlamadım?
İnşallah öyledir. Ben de öyle anlamak istedim şahsen. Format çözer büyük ihtimal problemini.muhtemelen format usb si kurmayı bilmiyordur ve pc ciye 500 lira vermek istemiyordur
Malesef ki öyle bi format için 500 tl vermek istemiyorum ama tek. Çözüm o gibiİnşallah öyledir. Ben de öyle anlamak istedim şahsen. Format çözer büyük ihtimal problemini.
Dışarda format + temizlik 1500 olmuş zaten. Bu kadar mistik ne yapıyorlarsa.
Samsundaysan yardımcı olabilirimMalesef ki öyle bi format için 500 tl vermek istemiyorum ama tek. Çözüm o gibi