Bilgisayarım çok kasıyor!

darxenos

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
83
Arkadaşlar bilgisayarımda Windows 7 Ultimate kurulu. 2 GB RAM, Intel Mobile 4 ekran kartı ve Intel Pentium 2.3 GHz işlemci var. Ekran kartından mı yoksa RAM'den dolayı mı bilmiyorum, Chrome'a girdiğim anda kasıyor bilgisayar. Bu bilgisayara hangi işletim sistemi iyi gider sizce? Yazılım için kullanacağım bilgisayarı bu arada.

Arkadaşlar bilgisayarımda Windows 7 Ultimate kurulu. 2 GB RAM, Intel Mobile 4 ekran kartı ve Intel Pentium 2.3 GHz işlemci var. Ekran kartından mı yoksa RAM'den dolayı mı bilmiyorum, Chrome'a girdiğim anda kasıyor bilgisayar. Bu bilgisayara hangi işletim sistemi iyi gider sizce? Yazılım için kullanacağım bilgisayarı bu arada.
Ssd varmı

Fydeos işletim sistemini deneyin derim. 2 GB RAM' li çok kötü Casper tablet bilgisayarda bile akıcı çalışıyor. Chrome Os Flex' in çok benzeri ama Android uygulamaları yüklenebiliyor. Google Play Store' da dahil.

chrome zaten ram canavarı başka bir tarayıcı kullan.
XP de canavar olur .d

Geri